Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan aanvalsraketten’ • Erdogan kondigt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne aan

22/07/2022 - 10:43
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan aanvalsraketten’ • Erdogan kondigt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne aan (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan grondraketten’ • Erdogan meldt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - ‘Rusland kan doelen in Oekraïne waarschijnlijk niet verwezenlijken’ • Groot tekort aan aanvalsraketten (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - ‘Rusland kan doelen in Oekraïne waarschijnlijk niet verwezenlijken’ • ‘Kritiek tekort aan aanvalsraketten’ (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live: Zelensky eist uitsluiting van Rusland uit G20 • EU roept Rusland op om graanakkoord te behouden (30/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Erdogan: ‘Poetin stemt in met verlenging graanakkoord’ (14/07/2023 - Knack)

De Russische president Vladimir Poetin is het volgens de Turkse president Recep Tayyip Erdogan ermee eens om het graanakkoord te verlengen. Dat akkoord loopt maandagavond af. The post Erdogan: ‘Poetin stemt in met verlenging graanakkoord’ appeared first on Knack. [naar artikel]


7. Oekraïne ondertekent geen enkel document met Rusland: “Graanakkoord sluiten we enkel met VN en Turkije af” (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne zal het erg verwachte akkoord over de graanuitvoer enkel ondertekenen met de VN en Turkije. Rusland moet een afzonderlijk akkoord ondertekenen, zegt een raadgever van het Oekraïense presidentschap. [naar artikel]


8. Live - VS: Rusland schuldig aan folteringen volgens Human Rights Watch • Oekraïne tekent graanakkoord enkel met Turkije en VN (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Hoe belangrijk is het graanakkoord met Rusland en Oekraïne? “Sommige landen voor bijna 100 procent afhankelijk van dat graan” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De Oekraïense havens aan de Zwarte Zee gaan weer open, en de boten vol graan kunnen vertrekken naar landen die er nood aan hebben. Dat is het resultaat van een belangrijk akkoord dat zowel Oekraïne als Rusland na twee maand onderhandelen hebben ondertekend. Ook al gebeurde dat in een kille sfeer, de hoop is dat het akkoord een wereldwijde voedselcrisis voorkomt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!