Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Hoe belangrijk is het graanakkoord met Rusland en Oekraïne? “Sommige landen voor bijna 100 procent afhankelijk van dat graan”

22/07/2022 - 18:49
"De Oekraïense havens aan de Zwarte Zee gaan weer open, en de boten vol graan kunnen vertrekken naar landen die er nood aan hebben. Dat is het resultaat van een belangrijk akkoord dat zowel Oekraïne als Rusland na twee maand onderhandelen hebben ondertekend. Ook al gebeurde dat in een kille sfeer, de hoop is dat het akkoord een wereldwijde voedselcrisis voorkomt. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe belangrijk is het graanakkoord met Rusland en Oekraïne? “Sommige landen voor bijna 100 procent afhankelijk van dat graan” (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De Oekraïense havens aan de Zwarte Zee gaan weer open, en de boten vol graan kunnen vertrekken naar landen die er nood aan hebben. Dat is het resultaat van een belangrijk akkoord dat zowel Oekraïne als Rusland na twee maand onderhandelen hebben ondertekend. Ook al gebeurde dat in een kille sfeer, de hoop is dat het akkoord een wereldwijde voedselcrisis voorkomt. [naar artikel]


2. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan grondraketten’ • Erdogan meldt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan aanvalsraketten’ • Erdogan kondigt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne aan (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live: Zelensky eist uitsluiting van Rusland uit G20 • EU roept Rusland op om graanakkoord te behouden (30/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Vercauteren vindt Anderlecht niet té afhankelijk van Chadli: “Is Barcelona te afhankelijk van Messi? Zulke spelers wil je hebben” (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Met zes goals en vier assists is Nacer Chadli sinds zijn komst naar Anderlecht betrokken bij 55 procent van alle goals. Maar of de productie zo té... [naar artikel]


6. ‘Ja, globalisering maakt ons afhankelijk van anderen, maar afhankelijk zijn van jezelf is nog veel gevaarlijker’ (10/03/2022 - De Morgen)

Maarten Boudry is filosoof en houder van de Leerstoel Etienne Vermeersch aan de UGent. [naar artikel]


7. Als u dacht dat de EU afhankelijk is van Russische energie, wacht tot u leest hoe afhankelijk we zijn van China (15/05/2022 - Express)

Als de oorlog in Oekraïne al een zaak duidelijk heeft gemaakt, is het dat 7 jaar Gerhard Schröder en 16 jaar Angela Merkel de Duitse afhankelijkheid van Rusland en China onhoudbaar hebben gemaakt. De roekeloze naïviteit en het politiek plichtsverzuim op vlak van energiebevoorrading van Merkel en haar voorganger hebben ‘s lands afhankelijkheid van Rusland […] [naar artikel]


8. Oekraïne ondertekent geen enkel document met Rusland: “Graanakkoord sluiten we enkel met VN en Turkije af” (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne zal het erg verwachte akkoord over de graanuitvoer enkel ondertekenen met de VN en Turkije. Rusland moet een afzonderlijk akkoord ondertekenen, zegt een raadgever van het Oekraïense presidentschap. [naar artikel]


9. Live - VS: Rusland schuldig aan folteringen volgens Human Rights Watch • Oekraïne tekent graanakkoord enkel met Turkije en VN (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!