31/07/2022 - 18:38
"Club Brugge heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden: op Eupen verloor het met 2-1, ook al moest de thuisploeg een kwart match afwerken met tien. De landskampioen was slap, ongeïnspireerd en defensief enorm kwetsbaar, een euvel dat tegen Genk ook al aan de oppervlakte kwam. Werk op de plank voor Hoefkens."

1. Ook Club Brugge loopt tegen eerste nederlaag aan: onherkenbare landskampioen komt niet voorbij stug Eupen (31/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden: op Eupen verloor het met 2-1, ook al moest de thuisploeg een kwart match afwerken met tien. De landskampioen was slap, ongeïnspireerd en defensief enorm kwetsbaar, een euvel dat tegen Genk ook al aan de oppervlakte kwam. Werk op de plank voor Hoefkens. [naar artikel]

2. Club Brugge profiteert optimaal van nederlaag Union: Mats Rits loodst landskampioen voorbij Charleroi (13/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft de inhaalrace op Union ingezet. Het won zondagavond dankzij twee goals van Rits - als een echte spits - relatief eenvoudig van Charleroi (2-0), dat nooit aanspraak maakte op punten. De achterstand op de leider telt nu nog negen punten en belooft evenwel nog lang en zwaar te worden. [naar artikel]

3. Racing Genk landskampioen – Karim Belhocine zag Anderlecht “goeie match spelen tegen de landskampioen” (17/05/2019 - Metro)

Coach Karim Belhocine zag zijn Anderlecht een verdiend gelijkspel afdwingen tegen Racing Genk, dat aan het punt wel genoeg had om de vierde landstitel te vieren. AA Gent, de tegenstander van paars-wit in de strijd om de vijfde plaats, ging echter met 1-2 winnen bij Antwerp waardoor beide teams 32 punten tellen en er op […] Het bericht Racing Genk landskampioen – Karim Belhocine zag Anderlecht “goeie match spelen tegen de landskampioen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Racing Genk is nog geen landskampioen na 3-2-nederlaag op Club Brugge (12/05/2019 - De Morgen)

Club Brugge mag blijven dromen van de landstitel. De uittredende landskampioen maakte zondag na de pauze het verschil tegen competitieleider Racing Genk en won met 3-2. [naar artikel]

5. Mujangi Bia opent seizoen met nederlaag bij landskampioen (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geoffrey Mujangi Bia is vandaag met zijn club FC Sion op de openingsspeeldag in de Zwitserse Super League met 3-0 gaan verliezen bij [naar artikel]

6. Spartak Moskou nieuwe landskampioen na nederlaag van Zenit (07/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Spartak Moskou is deze avond de nieuwe Russische landskampioen geworden. Spartak Moskou won gisteren zelf met 1-0 van Tom Tomsk en kan door de [naar artikel]

7. Spartak Moskou nieuwe landskampioen na nederlaag Zenit (07/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Spartak Moskou is de nieuwe Russische landskampioen geworden. Spartak Moskou won zaterdag zelf met 1-0 van Tom Tomsk en kan door de verrassende 0-1 thuisnederlaag van eerste achtervolger Zenit Sint-Petersburg tegen Terek Grozny niet meer bijgebeend worden. Het is de tiende Russische landstitel uit de clubgeschiedenis voor Spartak Moskou. [naar artikel]

8. 3-0! Aalst dient landskampioen Maaseik eerste nederlaag van het seizoen toe in volleybaltopper (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de topper van de vijftiende speeldag is Maaseik zwaar onderuitgegaan op het parket van Aalst. De Oost-Vlamingen versloegen de landskampioen met... [naar artikel]

9. Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen (04/08/2019 - Metro)

Landskampioen Racing Genk heeft op de tweede speeldag van het seizoen al een eerste nederlaag geleden. Op het veld van het gepromoveerde KV Mechelen gingen de Limburgers met 3-1 onderuit. Bij de rust was het 1-1. William Togui zette de thuisploeg in de 18e minuut op voorsprong. Diep in de blessuretijd van de eerste helft […] Het bericht Landskampioen Racing Genk lijdt 3-1 nederlaag in Mechelen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. PSG laat leidersplaats liggen: ex-speler AA Gent smeert landskampioen tweede nederlaag in vier wedstrijden aan (15/03/2021 - Het Belang van Limburg)

PSG heeft de kans laten liggen om naast Lille aan de leiding te komen in de Ligue 1. De Franse landskampioen ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Nantes. De winnende treffer werd gemaakt door Moses Simon (ex-AA Gent). [naar artikel]