31/07/2022 - 22:45
"• Tweede speeldag • Bosuil • Antwerp won opener bij KV Mechelen met 0-2 • Ook Zulte Waregem won met 2-0 tegen Seraing"

1. LIVE. Antwerp scoort langs Balikwisha (1-0) en Zulte Waregem moet met tien verder (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag • Bosuil • Antwerp won opener bij KV Mechelen met 0-2 • Ook Zulte Waregem won met 2-0 tegen Seraing [naar artikel]

2. Antwerp heeft de handen vol met stug Zulte Waregem, maar boekt dankzij Balikwisha als enige topploeg 6 op 6 (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van alle G5-ploegen is Antwerp de enige die nog foutloos is. De Great Old kreeg het op speeldag twee niet cadeau van Zulte Waregem, maar won uiteindelijk wel verdiend. Opvallend: Antwerp incasseerde in vier officiële wedstrijden nog geen enkele tegengoal. [naar artikel]

3. Jonge Duivels behouden perfect rapport richting EK, Balikwisha (Antwerp) scoort tegen Turkije (12/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Jonge Duivels deden wat ze moesten doen en wonnen met 2-0 van Turkije. Ze blijven zo aan de leiding van groep I in deze EK-kwalificatie. [naar artikel]

4. LIVE. Experimenteel Antwerp neemt vliegende start: Balikwisha scoort meteen 1-0 (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Europese overwintering zit er niet meer in voor de Great Old, maar vanavond staat wel nog een laatste duel tegen het Griekse Olympiacos op het programma. Voor de eer, voor de centen, voor de fans. Wat krijgen we nog te zien op de Bosuil? Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 18u45! [naar artikel]

5. LIVE. Balikwisha brengt Antwerp meteen na rust op voorsprong, Denkey scoort tegen voor Cercle (1-1) (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Aftrap: 20u45 • Bosuil [naar artikel]

6. LIVE. Antwerp op voorsprong tegen Gent: Balikwisha scoort, nadat Kums vroeg op de lat kopt (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: zaterdag, 20u45 • Bosuil • Speeldag 19 [naar artikel]

7. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Ait El Hadj scoort heerlijke goal, Van Bommel grijpt in rust en brengt Balikwisha voor De Laet (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor zowel Genk als Antwerp staat er heel wat op het spel. Beide ploegen kunnen bij een overwinning de derde plaats pakken. Genk kwam op slag van rust op voorsprong dankzij een heerlijk doelpunt van Anouar Ait El Hadj. Houden de Limburgers stand of kan Antwerp in de tweede helft nog langszij komen? [naar artikel]

8. LIVEBLOG ANTWERP-GENK. Ait El Hadj scoort heerlijke goal, Van Bommel grijpt in en brengt Balikwisha voor De Laet (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE STVV-ANTWERP. Antwerp komt sterk uit de kleedkamer: Balikwisha maakt er 0-1 van (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)