Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Julie Van den Steen ziet de vermoeidheid oplopen in ‘Vakantiehuis For Life’: “Sommige duo’s róók ik al voor ik binnenwandelde”

01/08/2022 - 06:28
"Het huis waar ze zélf naar op zoek is, is bij voorkeur instapklaar. Maar als er toch wat moet gebeuren kan Julie Van den Steen - zaterdag werd ze dertig - inspiratie opdoen in haar tweede seizoen ‘Vakantiehuis for life’. Al moet ze eerst nog iets vinden. “Het is bijna onmogelijk om alleen iets te kopen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Julie Van den Steen ziet de vermoeidheid oplopen in ‘Vakantiehuis For Life’: “Sommige duo’s róók ik al voor ik binnenwandelde” (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het huis waar ze zélf naar op zoek is, is bij voorkeur instapklaar. Maar als er toch wat moet gebeuren kan Julie Van den Steen - zaterdag werd ze dertig - inspiratie opdoen in haar tweede seizoen ‘Vakantiehuis for life’. Al moet ze eerst nog iets vinden. “Het is bijna onmogelijk om alleen iets te kopen.” [naar artikel]


2. Julie Van den Steen ziet de vermoeidheid oplopen in ‘Vakantiehuis For Life’: “Sommige duo’s róók ik voor ik ze zag” (01/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het huis waar ze zélf naar op zoek is, is bij voorkeur instapklaar. Maar als er toch wat moet gebeuren kan Julie Van den Steen - zaterdag werd ze dertig - inspiratie opdoen in haar tweede seizoen ‘Vakantiehuis for life’. Al moet ze eerst nog iets vinden. “Het is bijna onmogelijk om alleen iets te kopen.” [naar artikel]


3. Kan politie binnenkort testen op vermoeidheid achter het stuur? Onderzoekers ontwikkelen bloedtest die vermoeidheid kan opsporen (09/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wetenschappers hebben op vraag van het Australische ministerie van Verkeersveiligheid een bloedtest ontwikkeld die kan aantonen of iemand al dan niet vermoeid is. Zo’n bloedtest zou door de politie kunnen worden gebruikt na een ongeval, om na te gaan of extreme vermoeidheid van de bestuurder eventueel een rol heeft gespeeld. Al zullen eerst nog wat juridische bezwaren uit de weg moeten worden geruimd, verwachten kenners. [naar artikel]


4. Greta Thunberg verklaart haar woeste blik toen Trump binnenwandelde: “Ik was in shock” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Als blikken konden doden, dan zat Amerika nu zonder president. Het gezicht van de jonge klimaatactiviste Greta Thunberg stond maandag op onweer... [naar artikel]


5. Het eerste wat ik dacht toen je binnenwandelde, was: amaai, daar ga ik eens goed mee van bil mogen gaan (14/03/2021 - De Morgen)

Sasha Van der Speeten zet in DM Zapt de blik op oneindig. Vandaag: Blind getrouwd op VTM. [naar artikel]


6. Amerikaanse presentator lacht met kleding van Zelensky tijdens bezoek aan Biden: “Alsof manager van een stripclub binnenwandelde” (23/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

Hij kreeg afweergeschut, miljardensteun, schouderklopjes van zijn grootse fan president Joe Biden, een minutenlang applaus van het Amerikaanse Congres én de hoon van Fox News-sterpresentator Tucker Carlson. Die viel over de kenmerkende militaire kleding die de Oekraïense president Volodymyr Zelensky droeg tijdens zijn stormachtige bezoek aan Washington. “Het leek wel alsof de manager van een stripclub binnenwandelde en om geld vroeg”, schamperde het gezicht van Fox News. [naar artikel]


7. Ongelooflijk dat niemand Ben Weyts een pyjamabroek in de handen duwde voor hij in zijn onderbroek een klas vol tienermeisjes binnenwandelde (15/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


8. Middelbare school Edegem reageert op verlengde herfstvakantie: "Ongerust dat sommige leerlingen extra leerachterstand zullen oplopen" (26/10/2020 - VRT NWS)

De directie van het OLVE-college in Edegem heeft begrip voor de beslissing van Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) om de herfstvakantie enkele dagen te verlengen in de strijd tegen het coronavirus. "Virogisch gezien is dit de juiste beslissing, maar leerkrachten geven nu al aan dat ze soms nog leerstof moeten inhalen van vorig schooljaar en die twee extra dagen zullen natuurlijk niet helpen", zegt directeur ad interim Ive Pissens van OLVE. [naar artikel]


9. Nieuwe studie werpt ander licht op waar we besmetting oplopen: “Logisch dat mensen sommige beslissingen niet begrijpen” (23/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Meer dan ooit willen we weten: waar vinden de meeste besmettingen plaats? En is het vanuit die cijfers te verdedigen dat de ene sector wél de deuren moet sluiten en de andere niet? De tweewekelijkse studie van professor Lode Godderis (KU Leuven) werpt een nieuw licht op die keuzes. “Logisch dat mensen sommige beslissingen niet begrijpen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!