06/08/2022 - 16:19
"• Derde speeldag • Cegeka Arena • Aftrap: 16u • Beide teams hebben 3 punten uit 2 matchen"

1. LIVE. Racing Genk meteen op rozen: Paintsil verdubbelt de voorsprong na tien minuten (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Cegeka Arena • Aftrap: 16u • Beide teams hebben 3 punten uit 2 matchen [naar artikel]

2. LIVE: Paintsil verdubbelt de Genkse voorsprong vlak na de pauze (10/12/2023 - Sporza)

De teleurstellende prestaties van de laatste weken en de onverwachtse bekeruitschakeling tegen KV Oostende zorgen voor donkere wolken in Genk. Kunnen de Limburgers de crisis afweren met een zege in Eupen? Volg de wedstrijd hier en op Radio 1 live vanaf 16.00 uur. [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Onuachu verdubbelt de voorsprong voor Racing Genk (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 4de speeldag • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Genk heeft na drie speeldagen 4 op 9, OHL 3 op 9 [naar artikel]

4. LIVE. Onuachu verdubbelt voorsprong van Racing Genk tegen Charleroi met perfecte kopstoot (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • Aftrap: 20u45 • Cegeka Arena • Genk won zijn laatste acht wedstrijden en pakte sinds de nederlaag op de openingsspeeldag tegen Club Brugge 40 op 42 [naar artikel]

5. LIVE. Onuachu verdubbelt voorsprong van Racing Genk tegen Charleroi met verschroeiende kopstoot (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Hertha Berlijn verdubbelt in twee minuten voorsprong en leidt met 0-2 op het veld van Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio betreden weer het veld, weliswaar zonder juichende fans. Met Hertha Berlijn trekken de twee Belgen naar... [naar artikel]

7. LIVE. Lautaro verdubbelt de voorsprong voor Inter na stormloop Milan in eerste minuten tweede helft (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u • San Siro • ‘Herkamp’ tussen Lukaku en Ibrahimovic • Inter is koploper, Milan volgt als tweede op één punt [naar artikel]

8. LIVE. GOAL! Liverpool deelt tweede tik in paar minuten uit: Mané verdubbelt de voorsprong (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Heenmatch halve finale • Aftrap: 21u • Anfield • Stuntploeg Villarreal schakelde in de kwartfinales Bayern uit [naar artikel]

9. LIVE. Paintsil en Coucke in de basis bij Racing Genk, Hagi start opnieuw op de bank (03/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• KV Mechelen - Racing Genk • Tweede speeldag Jupiler Pro League • Mechelen won met 0-2 op veld Zulte Waregem • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

10. LIVE. Invaller Paintsil maakt er 1-1 van tegen STVV, kan Racing Genk ook nog de drie punten pakken? (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 13u30 • Jupiler Pro League • Stayen • Racing Genk heeft 11 punten, STVV heeft er 10 [naar artikel]