Tot nu toe, was het eten bij TJOP's een beetje teleurstellend voor de jury. Kan het dessert nog iets goedmaken? [naar artikel]
De Nederlandse Chef-kok Rutger van der Weel heeft zijn nieuw dessert vernoemd naar Max Verstappen. Het staat op de kaart in zijn restaurant Katseveer bij Wilhelminadorp. Het dessert kreeg de naam ‘Max33’. [naar artikel]
Een dessertje dat er té goed uitziet om in te bijten? Het klinkt contradictorisch, maar de creaties van de Italiaanse patissier Matteo Stucchi [naar artikel]
Niet veel werk, snel klaar en heel erg populair bij zowel kinderen als volwassenen. Chocoladefondue! Dop je marshmallow of snoep in de chocolade en genieten maar. [naar artikel]
In Angelsaksische landen is het een traditie om boven een vuurtje marshmallows te roosteren als er iets te vieren valt, maar bij het Britse The Marshmallowist tillen ze het snoepje naar een hoger niveau. Daar bewijzen ze dat het ook prima kan dienen als afsluiter voor bij pakweg de koffie na het feestmaal. Met deze twee recepten kom je alvast origineel uit de hoek en sla je twee vliegen in één klap. [naar artikel]
Dit makkelijke dessert kan je de avond op voorhand al klaarmaken en een nachtje laten opstijven in de koelkast. Het zoete van de mango is een [naar artikel]
Deze ice cream floats met chocolade, ijs, glitters en alcohol zijn het perfecte dessert om oudejaarsavond af te sluiten, of om het nieuwe jaar goed in te zetten. [naar artikel]
Gert en Sergio waren geen fan van het schorsenerendessert van Het Vijfde Element. Kan het de recensenten alsnog bekoren? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.