14/08/2022 - 08:12
"Een doelman die matchwinnaar wordt of punten redt voor zijn ploeg door geweldige saves, dat is niet uitzonderlijk genoeg moet de 27-jarige Senegalees Seny Dieng zaterdagmiddag gedacht hebben. Op bezoek bij Sunderland stond QPR op de derde speeldag van de Championship 2-0 in het krijt tot en met de 87ste minuut, maar doelman Dieng brachten met een doelpunt in de 92ste minuut de eindstand op het nippertje toch nog tot 2-2."

1. QPR-doelman sleept in extremis punt uit de brand tegen Sunderland … door zelf te scoren in de 92ste minuut (14/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Een doelman die matchwinnaar wordt of punten redt voor zijn ploeg door geweldige saves, dat is niet uitzonderlijk genoeg moet de 27-jarige Senegalees Seny Dieng zaterdagmiddag gedacht hebben. Op bezoek bij Sunderland stond QPR op de derde speeldag van de Championship 2-0 in het krijt tot en met de 87ste minuut, maar doelman Dieng brachten met een doelpunt in de 92ste minuut de eindstand op het nippertje toch nog tot 2-2. [naar artikel]

2. Buitenlandse media zien het lot De Bruyne straffen en noemen Lukaku dé antiheld van finale: “Hij had drie opties: scoren, scoren of... scoren” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bewogen avond voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, gisteren in Istanboel. De Rode Duivel van Manchester City moest de strijd al na een halfuur geblesseerd staken in de Champions League-finale. En Lukaku miste diep in het slot dé kans op de 1-1. Buitenlandse media hebben er alvast een vette kluif aan. [naar artikel]

3. JUPILER PRO LEAGUE. Malinwa sleept in extremis puntje uit brand op Freethiel, Moeskroen pakt eerste punten (20/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Na de vierde speeldag in de Jupiler Pro League blijft er geen enkele ploeg meer over met nul punten: Moeskroen won in eigen huis met 2-1 van Sint-Truiden, en pakt zo zijn eerste driepunter. Malinwa leek dan weer lange tijd op weg naar de nederlaag tegen Waasland-Beveren, maar de Maneblussers maakten in de 90ste minuut gelijk: 2-2! [naar artikel]

4. Standard sleept in extremis gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard blijft ook na drie speeldagen in de Europa League achter zonder zege. De Luikenaars sleepten in de slotfase een 2-2 gelijkspel uit de brand tegen Panathinaikos. Belfodil had in de slotseconden nog de 3-2 kunnen maken, maar zijn kopbal was niet krachtig genoeg. Standard blijft derde in groep G met 2 op 9. [naar artikel]

5. Oostende sleept in extremis puntje uit de brand tegen Kortrijk (21/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Oostende blijft erg wisselvallig presteren in de Jupiler Pro League en tegen KV Kortrijk werd dat bijna afgestraft. De bezoekers kwamen halfweg de eerste helft op voorsprong via Ouali en Gigot verdubbelde al vroeg in de tweede helft de score. De thuisploeg kon daar weinig tegenover stellen. Pas na drie wissels werd nog een slotoffensief ingezet. Dimata scoorde de aansluitingstreffer met nog vijf minuten te spelen. El Ghanassy trof nog het doelhout maar via een own goal van Gigot werd het alsnog 2-2 gelijk. [naar artikel]

6. AA Gent blijft op de sukkel: Genk sleept in extremis punt uit de brand (10/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft na zes speeldagen nog steeds niet zijn eerste zege beet in de Jupiler Pro League... De Buffalo’s leken tegen Genk na een strafschopdoelpunt van Milicevic in de eerste helft nochtans lange tijd op weg naar winst maar in het slot liep het fout: Brabec maakte in de 89e minuut gelijk: 1-1. Door gelijkspel blijft Gent hangen op de voorlaatste plaats met 3 op 18. Ook Genk blijft echter zoekende in de middenmoot. [naar artikel]

7. Genk sleept in extremis punt uit de brand in Gent (10/09/2017 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft na zes speeldagen nog steeds niet zijn eerste zege beet in de Jupiler Pro League... De Buffalo’s leken tegen Genk na een strafschopdoelpunt van Milicevic in de eerste helft nochtans lange tijd op weg naar winst maar in het slot liep het fout: Brabec maakte in de 89e minuut gelijk: 1-1. Door dit zure gelijkspel blijft Gent hangen op de voorlaatste plaats met 3 op 18. Ook Genk blijft echter zoekende in de middenmoot. [naar artikel]

8. Dries Mertens, nu met opgeschoren kapsel, sleept in extremis een puntje uit de brand (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geslaagde week voor Dries Mertens - op persoonlijk vlak dan toch. Zowel aan het kanon woensdag in de Champions League in Parijs als vanavond in de... [naar artikel]