Op restaurant eten, doen we allemaal wel eens graag, maar ken je deze verborgen plekjes al? Elke week duiken we in de favoriete eetadresjes van enkele BV’s. Deze week aan de beurt: de stad Antwerpen. We zetten 10 restaurants op een rijtje waar je in de koekenstad met veel plezier een tafeltje reserveert tijdens dit verlengde weekend. “Deze plek is al jaren mijn favoriet in de Scheldestad en stelt écht nooit teleur.” [naar artikel]
De Beringse textielontwerpster Marylène Madou geniet naam en faam in de modewereld. Met een showroom in Genk en eentje in Antwerpen zullen haar kleurrijke designs en prints nog meer harten veroveren. Inmiddels verhuisde ze ook naar de modestad, maar Limburg zegt ze niet vaarwel. Integendeel: “Ook hier in Hasselt vind je een hip foodsharing concept.” [naar artikel]
Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Kim Van Oncen is tv-presentatrice en actrice. Ze vertolkt onder meer een hoofdrol in de Vlaamse fictiereeks Dertigers. Samen met haar broer runt ze ook een supermarkt in Kapellen. [naar artikel]
Elke week peilen we naar de favoriete eet- en drinkadresjes van een bekende Vlaming. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (24) doet graag een terrasje, en liefst in haar stad Herentals. Nu de horeca weer open is, gaat ze daar van genieten. “Veel lokale handelaars hebben me tijdens de missverkiezing gesteund, nu is het mijn beurt om iets terug te doen.” [naar artikel]
Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Piet Huysentruyt. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Viki Geunes van Zilte (***) . “Voor deze koffiekoeken sta ik met plezier vroeger op om ze te kopen als ze vers uit de oven komen.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van Ansoler. “De truffel met dashi is hier enkel in een tiengangenmenu te proeven, alleen al daarvoor bestel ik dit menu keer op keer opnieuw.” [naar artikel]
Chef-koks zijn na een lange dag koken zeker nog niet uitgekeken op dat lekker eten en tafelen zelf ook maar al te graag eens ergens anders. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in het adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Anne-Sophie Breysem van restaurant Ansoler in Hasselt. “Door deze uitdagende smaakcombinaties word ik elke keer opnieuw van mijn sokken geblazen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.