Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Russen voeren aantal aanvallen op Charkiv op”

15/08/2022 - 16:11
"Russische troepen hebben de beschietingen in de regio rond de stad Charkiv in het noordoosten van Oekraïne opgevoerd. Dat meldt het Oekraïense leger. Vooral de strategische bevoorradingsposten voor de Oekraïense troepen in de Donetsk zouden het doelwit zijn, klinkt het."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Russen voeren aantal aanvallen op Charkiv op” (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen hebben de beschietingen in de regio rond de stad Charkiv in het noordoosten van Oekraïne opgevoerd. Dat meldt het Oekraïense leger. Vooral de strategische bevoorradingsposten voor de Oekraïense troepen in de Donetsk zouden het doelwit zijn, klinkt het. [naar artikel]


2. Russen voeren hun aanvallen op: hoe gaat de bloedige ‘Slag om de Donbas’ eruitzien? (19/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Russen voeren aanvallen op burgerdoelen op om Oekraïense moreel te breken (18/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Russen voeren aanvallen uit op Zaporizja • Charles Michel wil dat EU-lidstaten Russische vluchtelingen opvangen (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - ‘Vier burgerdoden na aanvallen op Charkiv’ • Poetin vergelijkt ‘Europese cancelcultuur’ met nazi-Duitsland (25/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Nu al 21 doden geteld na Russische aanvallen op Charkiv • Poetin en Macron bellen over kerncentrale Zaporizja (19/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Nachtelijke Russische aanvallen op Kiev en Charkiv, 9 gewonden in Cherson (20/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verschillende Russische drones hebben in de nacht van dinsdag op woensdag Kiev aangevallen, minstens twee aanvallen waren gericht op de stad Charkiv en bij bombardementen in Cherson, in het zuiden, zijn negen gewonden gevallen. Dat hebben de Oekraïense autoriteiten bekendgemaakt. [naar artikel]


8. Live - Russische aanvallen op Kiev en Charkiv, 9 gewonden in Cherson • Amerikaanse Senaat stelt onderhandelingen over militaire steun uit tot januari (20/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Week na cyberaanval opnieuw storingen bij mobiele aanbieder Kyivstar • Russische aanvallen op Kiev en Charkiv (20/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Vijf doden, onder wie drie reddingswerkers, bij Russische aanvallen op Charkiv (04/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Nieuwe Russische luchtaanvallen op de Oekraïense stad Charkiv hebben in de nacht van woensdag op donderdag vijf levens geëist, onder wie drie reddingswerkers. Dat hebben de lokale autoriteiten meegedeeld. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!