Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Steeds meer Belgen zullen een aanval van onweersastma krijgen: hoe gevaarlijk is dat en wat kan je eraan doen?

18/08/2022 - 16:54
"De hevige onweersbuien, die ook in ons land steeds vaker volgen op een periode van extreme hitte, zijn géén goed nieuws voor mensen met een pollenallergie. De plotse felle regen kan immers onweersastma uitlokken. Wat is dat precies? En hoe gevaarlijk is het?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Steeds meer Belgen zullen een aanval van onweersastma krijgen: hoe gevaarlijk is dat en wat kan je eraan doen? (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De hevige onweersbuien, die ook in ons land steeds vaker volgen op een periode van extreme hitte, zijn géén goed nieuws voor mensen met een pollenallergie. De plotse felle regen kan immers onweersastma uitlokken. Wat is dat precies? En hoe gevaarlijk is het? [naar artikel]


2. Onweersastma is aan opmars bezig in België: dit kan je eraan doen (19/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Apenpokken duiken steeds meer op in Europa: hoe gevaarlijk is het? En hoe kan je het krijgen? (19/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

In verschillende landen duikt het apenpokkenvirus op. Zowel in Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten zijn al meerdere gevallen gemeld. Maar wat zijn de apenpokken? En word je er ziek van? [naar artikel]


4. Côte d’Or bestaat 140 jaar en is nog steeds favoriet onder de Belgen: “Met de Mignonettes die Belgen eten, kan je 85% van het land bedekken” (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het begon in een klein fabriekje in Schaarbeek. Vandaag - precies 140 jaar later - verkoopt Côte d’Or elk jaar 47 miljoen stukken chocolade in België. Wat zit er in die repen met de gouden olifant dat wij er zo verlekkerd op zijn? “Als je tien Belgen een blinddoek omdoet, dan halen er zeven onze melkchocolade uit.” [naar artikel]


5. 170.000 Belgen slapen met toestel: ‘Steeds meer overgewicht leidt tot steeds meer slaapapneu’ (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Regel van 'zes opgeleide Belgen op wedstrijdblad' onder vuur: krijgen we straks matchen zónder Belgen in eerste klasse? (05/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Wacht het voetbal een nieuwe revolutie? Komende dinsdag behandelt de Brusselse handelsrechtbank de klacht van Daniel Striani versus de voetbalbond:... [naar artikel]


7. Belgen in het buitenland – Eden Hazard en Real swingen, Dortmund-Belgen krijgen oplawaai in Klassiker tegen Bayern (09/11/2019 - Metro)

Real Madrid heeft zaterdag, met een sterke Eden Hazard en Thibaut Courtois onder de lat, met 0-4 van Eibar gewonnen op de dertiende speeldag van de Spaanse Primera Division. In Duitsland kregen Thorgen Hazard en Axel Witsel met Dortmund een pandoering in de 125e Klassiker tegen Bayern München: 4-0. Eden Hazard was bedrijvig bij de […] Het bericht Belgen in het buitenland – Eden Hazard en Real swingen, Dortmund-Belgen krijgen oplawaai in Klassiker tegen Bayern verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Live - Vliegtuig van Defensie vanuit Tel Aviv onderweg naar België met 92 Belgen en 13 Europeanen • ‘We proberen Belgen uit Gaza te krijgen via Egypte’, zegt minister van Justitie Van Quickenborne (15/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Rechter waarschuwt, na moord in Beveren: "Steeds meer mensen lijken steeds sneller te oordelen met steeds minder kennis" (14/03/2021 - VRT NWS)

Mensen oordelen te snel over zaken die de maatschappij beroeren, aangevuurd door (sociale) media en politici, terwijl vaak onvoldoende informatie voorhanden is om een gefundeerd oordeel te vormen. Wanneer rechters dat later wél doen op basis van het volledige plaatje in het dossier, zijn zij geregeld de gebeten hond omdat hun uitspraak niet altijd in lijn ligt met het proces dat in de publieke arena is gevoerd. Dat zegt rechter Hans De Waele in deze opinie naar aanleiding van 2 gebeurtenissen uit de actualiteit. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!