Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Brandweer moet mayonaise opruimen in Roeselare

23/08/2022 - 13:45
"Aan een frituur in Roeselare moest de brandweer vanmorgen mayonaise opruimen. Tijdens het uitladen van de grote potten voor de frituur vielen die om op het trottoir. Resultaat: een vettige smurrie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Brandweer moet mayonaise opruimen in Roeselare (23/08/2022 - VRT NWS)

Aan een frituur in Roeselare moest de brandweer vanmorgen mayonaise opruimen. Tijdens het uitladen van de grote potten voor de frituur vielen die om op het trottoir. Resultaat: een vettige smurrie. [naar artikel]


2. Productie mayonaise bedreigd: zo maak je zelf mayonaise volgens chef Piet Huysentruyt (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Mayonaise is zonder de twijfel de saus die in ons land het meest gegeten wordt, of het nu bij frietjes is of iets anders. De productie ervan wordt vandaag daarentegen bedreigd door een tekort aan koolzaadolie en varianten met soja en zonnebloempitten. Zelf maar maken dan? Chef Piet Huysentruyt tipt hoe je verse mayonaise thuis bereidt op minder dan 15 minuten. [naar artikel]


3. “Het kind wil nooit opruimen, maar als het bed wenkt, dan wil het kind opruimen” (24/03/2024 - Het Nieuwsblad)

Bedtijd. Dat zorgt voor ongeziene manipulatietechnieken van het kind. Dat begint vijf minuten voor het ter bedde moeten gaan. Met een simpele doch doeltreffende handeling. Het kind begint op te ruimen. Het kind wil nooit opruimen, maar als het bed wenkt, is er toch sprake van enige actie. [naar artikel]


4. Glas op Ring: brandweer moet opruimen, twee rijstroken afgesloten (12/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Op de Antwerpse Ring richting Gent is glas van een vrachtwagen gevallen. De brandweer moet de glasdeeltjes opruimen, ook de Civiele Bescherming is onderweg. Er zijn twee rijstroken afgesloten. [naar artikel]


5. Brandweer moet grote plas witte verf opruimen in Driekoningenstraat (19/09/2019 - Gazet van Antwerpen)

De brandweer is donderdag moeten uitrukken naar de Driekoningenstraat in Berchem. Daar was behoorlijk wat witte verf gemorst. Voor de spuitgasten zat er niets anders op dan schrobben, schrobben, schrobben. [naar artikel]


6. Brandweer moet olievlek opruimen in Dilsen (10/11/2020 - Het Belang van Limburg)

De brandweer heeft dinsdagvoormiddag op het kruispunt van de Boslaan en de Rijksweg in Dilsen een olievlek moeten opruimen. Welk voertuig olie had verloren, is niet bekend. [naar artikel]


7. Brandweer Torhout heeft handen vol met piepschuim opruimen (13/04/2017 - De Redactie)

Gisteravond hebben jongeren blijkbaar zitzakken opengesneden aan het water van het Ravenhofkasteel, waardoor het wateroppervlak bezaaid raakte met witte bolletjes. [naar artikel]


8. Na de siliconen, de diesel: brandweer neemt speciale container in gebruik om hinder bij opruimen te beperken (22/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

De Antwerpse brandweer neemt volgende week een gloednieuwe milieucontainer in gebruik die specifiek ontwikkeld is om zo snel mogelijk de baan weer vrij te maken in geval van ladingverlies, zoals vanochtend op de Antwerpse ring. Daar liepen honderden liters brandstof op de baan en de brandweer had uren nodig om het goedje op te kuisen. Het verleden bewijst dat zo’n milieucontainer geen overbodige luxe is. Vóór de diesel waren er al de siliconen, de witte ‘verf’ en het slachtafval. [naar artikel]


9. Brandweer in Willebroek wéér tot na middernacht aan het werk voor opruimen stormschade (12/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

De post Willebroek van hulpverleningszone Rivierenland is ook maandag tot na middernacht in de weer geweest met tussenkomsten voor stormschade. De laatste interventie van de dag was het beveiligen van een dak in de Baeckelmansstraat in Tisselt (Willebroek). [naar artikel]


10. Moet je de tomaat ontvellen? En hoe zit de verhouding tussen garnalen en mayonaise? Chef Piet Huysentruyt leert je de perfecte tomaat-garnaal maken (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu het garnalenseizoen weer in zicht is, is het tijd om de favoriete Vlaamse klassieker tomaat-garnaal weer op tafel te zetten. Hoewel het een simpel gerecht lijkt, kan er toch heel wat fout gaan in de bereiding. Piet Huysentruyt snelt graag ter hulp om er een succes van te maken. “De garnalen moeten de ster van het bord zijn", vertelt hij. “Je mag ze niet laten overstemmen door een ander ingrediënt.” Hij legt uit op welke vijf dingen je moet letten én deelt zijn exclusief recept. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!