Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois of Karim Benzema? Vanavond kennen we de UEFA Speler van het Jaar: “Kev droeg de beste ploeg in de sterkste competitie”

25/08/2022 - 07:53
"Wie wordt vanavond verkozen tot UEFA Speler van het Jaar 2022? Met Kevin De Bruyne (Man City) en Thibaut Courtois (Real Madrid) komen twee van de drie genomineerden uit de jeugdopleiding van KRC Genk. Karim Benzema (Real) speelt de rol van kaper op de kust. Twee voetballegendes uit ons landje stellen hun persoonlijke top drie samen: Georges Leekens en Johan Boskamp."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois of Karim Benzema? Vanavond kennen we de UEFA Speler van het Jaar: “Kev droeg de beste ploeg in de sterkste competitie” (25/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie wordt vanavond verkozen tot UEFA Speler van het Jaar 2022? Met Kevin De Bruyne (Man City) en Thibaut Courtois (Real Madrid) komen twee van de drie genomineerden uit de jeugdopleiding van KRC Genk. Karim Benzema (Real) speelt de rol van kaper op de kust. Twee voetballegendes uit ons landje stellen hun persoonlijke top drie samen: Georges Leekens en Johan Boskamp. [naar artikel]


2. Real Madrid hervat competitie met zege na twee late doelpunten van Benzema, Thibaut Courtois pakt uit met twee wereldsaves (30/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft 2022 winnend afgesloten. Het won vrijdagavond haar eerste competitiewedstrijd na de WK-break met 0-2 van Valladolid. Thibaut Courtois speelde bij Real weer een grote rol met enkele belangrijke reddingen toen het nog 0-0 stond. Die andere landgenoot, Eden Hazard, bleef weer 90 minuten op de bank gekluisterd. [naar artikel]


3. Bart Verbruggen troeft Thibaut Courtois en Maarten Vandevoordt af: de top vijf duurste uitgaande doelmannen ooit in onze competitie (29/06/2023 - Het Belang van Limburg)

De overstap van Bart Verbruggen (20) naar Brighton & Hove Albion lijkt in kannen en kruiken. Anderlecht vangt naar verluidt zo’n twintig miljoen voor de Nederlander, die zo de duurste uitgaande goalie in de Jupiler Pro League wordt. Een overzicht van de vijf doelmannen die onze Belgische clubs het meeste opbrachten. [naar artikel]


4. De wonderjaren van Thibaut Courtois: ‘Thibaut was groot, en hij had aanleg voor álles’ (03/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Verslag van Thibaut Courtois’ huwelijk: ‘Vreemd moment wanneer Thibaut het jawoord laat uitspreken door zijn vader’ (22/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Thibaut Courtois krijgt de wind van voren op de sociale media: "De zaken die allemaal door de benen van Courtois kunnen" (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na de uitschakeling van Chelsea op het kampioenenbal is Thibaut Courtois de gebeten hond op de sociale media. Onze nationale doelman kreeg twee... [naar artikel]


7. Van 2-0 naar 2-5! Ondanks blunder Thibaut Courtois geeft Real Madrid Liverpool serieuze pandoering: “Courtois is ook maar een mens” (22/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het overkomt ook de allerbesten. Op Anfield blunderden twee wereldkeepers die zelden een steek laten vallen. Thibaut Courtois ging lullig in de fout bij een terugspeelbal, Alisson aapte hem na. Toch verdween een zeldzame misser van een Rode Duivel in een donker hoekje. Uitgewist door vijf treffers van comebackkoning Real Madrid. De Spaanse pers toont genade voor een keeper met veel krediet. [naar artikel]


8. ‘De familie Courtois heeft een geschiedenis van zich verongelijkt op te stellen’: na de afzegging van Thibaut Courtois (19/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Erwin Lemmens werkte bij de Rode Duivels jaren samen met Thibaut Courtois: “Er is nog kwaliteit, maar er is maar één Courtois” (20/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Koen Casteels? Liever Matz Sels? Of Simon Mignolet uit zijn pensioen halen? Erwin Lemmens (47), voormalig keeperstrainer van de nationale ploeg, zucht eens diep en neemt het op voor Thibaut Courtois. [naar artikel]


10. Toonaangevende Spaanse sportkrant weet het zeker: Thibaut Courtois maakt vanavond debuut voor Real Madrid (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Marca weet het zeker: Thibaut Courtois maakt vanavond zijn debuut in doel van Real Madrid. De Rode Duivel moest in de eerste twee competitiematchen... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!