LIVE. Verlengingen in het Lotto Park! Anderlecht zag ultieme gelijkmaker van Esposito nog afgekeurd voor nipt buitenspel

25/08/2022 - 21:54
"Geen omschrijving gevonden."

1. LIVE. 0-1 van Vormer afgekeurd wegens buitenspel! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

2. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd na buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Le Canonnier • Anderlecht is 5de met 36 punten [naar artikel]

3. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd wegens buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Vlap ziet goal afgekeurd wegens buitenspel van Nmecha, Clásico stelt teleur (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park (18u15) • Ref: Jonathan Lardot • Anderlecht mist naast Trebel en Cobbaut nu ook Tau • Standard zonder Vanheusden, Shamir, Carcela én Amallah [naar artikel]

5. LIVE. Vlap ziet goal afgekeurd wegens buitenspel van Nmecha, Kompany brengt Verschaeren en Amuzu in (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park • Ref: Jonathan Lardot • Anderlecht mist naast Trebel en Cobbaut nu ook Tau • Standard zonder Vanheusden, Shamir, Carcela én Amallah [naar artikel]

6. LIVE. Verlengingen! Maar Oostenrijk was er dicht bij: Arnautovic ziet kopbalgoal afgekeurd wegens heel nipt buitenspel (26/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u • Italië-Oostenrijk • Ref: Anthony Taylor (Eng) • Londen [naar artikel]

7. LIVE. Vlap ziet goal afgekeurd wegens buitenspel van Nmecha, toch wat beterschap in Clásico na rust (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Chiesa trapt Italië op voorsprong in de verlengingen! Maar Arnautovic zag goal na rust afgekeurd wegens nipt buitenspel (26/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

9. Antwerp ziet twee doelpunten afgekeurd worden door VAR wegens buitenspel (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dieumerci Mbokani was goed bij schot in het Lotto Park. De Congolese spits liet de netten maar liefst vier keer trillen, maar tot twee keer toe werd een doelpunt afgekeurd na tussenkomst van de VAR. Vooral bij de tweede afgekeurde goal was het bijzonder nipt. [naar artikel]

10. Anderlecht ontsnapt tegen Cercle: gelijkmaker van Bruggelingen afgekeurd na tussenkomst VAR (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het Lotto Park haalde opgelucht adem, diep in de tweede helft van Anderlecht. Scheidsrechter Nicolas Laforge keurde iets minder dan twintig minuten... [naar artikel]

11. LIVE. Gelijkmaker Hummels afgekeurd wegens buitenspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer? [naar artikel]

12. Anderlecht klopt Club Brugge met hulp van videoref: gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. Paars-wit won de topper van Club Brugge dankzij een doelpunt van Lukasz Teodorczyk. Toch was het de videoref die met de hoofdrol ging lopen door in de slotfase de gelijkmaker van Abdoulay Diaby af te keuren voor discutabel buitenspel. Door de zege komt Anderlecht tot op drie punten van leider Club Brugge. [naar artikel]

13. LIVE ANTWERP-ANDERLECHT. Leoni zet paars-wit op vroege voorsprong na blunder Butez, gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Kraker op de Bosuil, waar Anderlecht - nog altijd zonder de geblesseerde Thorgan Hazard - bij landskampioen Antwerp op visite komt. Krijgen we spektakel in deze onvervalste topper? Volg het hieronder LIVE! [naar artikel]

14. De nipt afgekeurde Antwerpse gelijkmaker en ultieme penaltysave Roef: de hoogtepunten van de tweede speeldag (07/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De tweede speeldag in de Jupiler Pro League zit erop. Anderlecht haalde het met het kleinste verschil van Antwerp, dat in het slot de gelijkmaker afgekeurd zag. Voorts wonnen Club Brugge, Union en AA Gent hun wedstrijd. Racing Genk ging verrassend ten onder tegen Eupen. Bekijk hieronder de samenvattingen. [naar artikel]

15. LIVE. Stevig begin in het Lotto Park: Tamari trapt op Van Crombrugge, ook Esposito ziet pogingen gered (04/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Stadion: Lotto Park • Aftrap: zondag, 13u30 • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]

16. Terecht of niet? Gelijkmaker Cercle afgekeurd na vermeende fout op Van Crombrugge (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

17. Wat een match: Shakhtar stunt tegen Real na flitsende eerste helft, late gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een verrassing van formaat. Real Madrid verloor zijn openingsmatch in de Champions League met 2-3 van Shakhtar Donetsk. Halfweg had Thibaut Courtois zich al driemaal mogen omdraaien. Modric en Vinícius brachten hoop, maar verder kwam Real niet: de gelijkmaker van Valverde werd in de slotminuten afgekeurd wegens buitenspel. [naar artikel]

18. LIVE. Anderlecht stoomt door na gelijkmaker: Nmecha en Ashimeru mikken naast (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap om 18u15 • Anderlecht staat vijfde, Zulte Waregem achtste [naar artikel]

19. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 23ste speeldag Primera Division [naar artikel]

20. LIVE (18.30u). Nog geen Fabio Silva in de basis bij Anderlecht: Refaelov start naast Esposito in de aanval (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 18.30u • Ref: Alexandre Boucaut [naar artikel]

21. LIVE. Anderlecht ziet af, OH Leuven gaat op zoek naar gelijkmaker (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Lotto Park • Aftrap: 20u30 [naar artikel]

22. LIVE. Gelijkmaker Lestienne afgekeurd wegens buitenspel (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

23. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel, Courtois houdt Gimenez van een goal (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE ANDERLECHT-CERCLE. Eindelijk 2-0, want geen buitenspel: Slimani scoort en Denkey vliegt er af (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: 19u15 • Anderlecht wint best wil het nog play-offs spelen [naar artikel]

25. LIVE. Aftrap in Lotto Park! Anderlecht, met Trebel en Verschaeren, moet winnen van Essevee (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)