Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Rusland reageert op tegenoffensief van Oekraïne: “Enorme mislukking”

30/08/2022 - 09:21
"Het tegenoffensief dat Oekraïne maandag heeft ingezet in het zuiden van het land, is volgens Rusland “een enorme mislukking”. Daarmee reageert Moskou op de berichten over zware verliezen aan het front aan Russische kant."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland reageert op tegenoffensief van Oekraïne: “Enorme mislukking” (30/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Het tegenoffensief dat Oekraïne maandag heeft ingezet in het zuiden van het land, is volgens Rusland “een enorme mislukking”. Daarmee reageert Moskou op de berichten over zware verliezen aan het front aan Russische kant. [naar artikel]


2. Een mislukking is het “zeker niet”, maar hoe gaat het dan wel met het Oekraïense tegenoffensief? (07/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het Oekraïense tegenoffensief in het zuiden, dat een week geleden startte, verloopt in het grootste geheim. Moskou spreekt van een mislukking, terwijl Kiev journalisten om een informatiestop vroeg. Niemand die weet wat er op het terrein werkelijk gebeurt. “Oekraïne wil een signaal geven: het ondergaat de oorlog niet langer, het neemt initiatief.” [naar artikel]


3. ‘Het is te vroeg om van een mislukking te spreken, maar het wordt steeds reëler’: over het Oekraïense tegenoffensief (12/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Rusland sluit kernwapen-akkoord met Wit-Rusland • Oekraïne: tegenoffensief is al bezig, maar is geen ‘afzonderlijke gebeurtenis’ (25/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Rusland vreest tekort aan tanks door Oekraïens tegenoffensief • Afrikaanse leiders vragen ook in Rusland om snelle vrede (17/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Van ‘drieledige mislukking’ tot ‘Tranen en bloed’: politieke reageert hard op nieuwe maatregelen (24/03/2021 - De Morgen)

De politieke reacties op de strengere coronamaatregelen laten niet op zich wachten. Voor de één gaan ze te ver, voor de ander gaan ze niet ver genoeg. Een bloemlezing. [naar artikel]


7. Van ‘drieledige mislukking’ tot ‘Tranen en bloed’: politiek reageert hard op nieuwe maatregelen (24/03/2021 - De Morgen)

De politieke reacties op de strengere coronamaatregelen laten niet op zich wachten. Voor de één gaan ze te ver, voor de ander gaan ze niet ver genoeg. Een bloemlezing. [naar artikel]


8. Poetin reageert eerste keer op Oekraïens tegenoffensief: “Mislukt dankzij moed en goede organisatie van Russische troepen” (09/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het tegenoffensief van Oekraïne verloopt zonder het minste succes. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin gezegd tijdens een bijeenkomst in Sotsji. [naar artikel]


9. Na de farce op het WK en zoveelste mislukking in Wit-Rusland: Maradona weer ergens anders aan de slag (07/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Diego Maradona zet zijn loopbaan voort in Mexico. De Argentijnse voetballegende gaat als technisch directeur aan de slag bij Dorados de Sinaloa, de... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!