31/08/2022 - 22:37
"Erling Haaland ging tegen Nottingham Forest (6-0) met alle eer en aandacht lopen. De 22-jarige spits van Manchester City schitterde door in 39 minuten drie keer te scoren. Voor de Noorse sensatie was het zijn tweede hattrick op rij. Kevin De Bruyne loste hem 20 minuten voor tijd af."

1. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd, KDB valt in met assist (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Haaland ging tegen Nottingham Forest (6-0) met alle eer en aandacht lopen. De 22-jarige spits van Manchester City schitterde door in 39 minuten drie keer te scoren. Voor de Noorse sensatie was het zijn tweede hattrick op rij. Kevin De Bruyne loste hem 20 minuten voor tijd af. [naar artikel]

2. Haaland breekt record en scoort tegen Nottingham Forest tweede hattrick in vijf dagen tijd (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE MAN CITY-NOTTINGHAM. Thuisploeg meteen op kruissnelheid: Haaland tekent voor 2-0 met het hoofd (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vorige week maakt Jérémy Doku indruk met zijn eerste goal tegen West Ham. Vanmiddag ontvangen de Citizens in eigen huis het Nottingham Forest van Orel Mangala. Krijgt Doku een nieuwe basisplaats? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG NOTTINGHAM-MAN CITY. Haaland zet de 0-2 op het bord, weeral een assist van KDB (28/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De volgende horde in de titelstrijd heet Nottingham Forest voor Manchester City. De Citizens kunnen zich geen uitschuiver permitteren bij de degradatiekandidaat. Schitteren De Bruyne en Doku? Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. Haaland breekt met 19e(!) doelpunt in amper 14 Champions League-wedstrijden record van Mbappé (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ook in de terugwedstrijd tegen Sevilla trof Erling Braut Haaland weer raak. Daarmee bracht hij zijn totaal aantal goals in amper 14 Champions League-wedstrijden op 19. En het Noorse fenomeen verbreekt het record van meeste CL-goals voor je 21ste. Leuk detail: 8 van Haalands doelpunten op het kampioenenbal scoorde hij tegen Belgische clubs. [naar artikel]

6. Haaland breekt met 19de (!) doelpunt in amper 14 Champions League-wedstrijden record van Mbappé (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Haaland breekt met 20ste (!) doelpunt in amper 14 Champions League-wedstrijden record van Mbappé (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ook in de terugwedstrijd tegen Sevilla trof Erling Braut Haaland weer tweemaal raak. Daarmee bracht hij zijn totaal aantal goals in amper 14 Champions League-wedstrijden op 20. En het Noorse fenomeen verbreekt het record van meeste CL-goals voor je 21ste. Leuk detail: 8 van Haalands doelpunten op het kampioenenbal scoorde hij tegen Belgische clubs. [naar artikel]

8. LIVE MAN CITY-WEST HAM. Aké breekt de ban voor Citizens, Haaland op zoek naar PL-record (03/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Premier League • Aftrap: 21u • Etihad Stadium • Erling Haaland kan het record voor meeste goals in één PL-seizoen breken [naar artikel]

9. Messi scoort hattrick en breekt record Maradona (06/04/2019 - De Morgen)

10. Thorstvedt debuteert in Europa League en heeft een wereldspits als maatje: “Lukaku of Haaland? Haaland, zonder twijfel” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Rapid Wien als vuurdoop in de Europa League van Kristian Thorstvedt (22). De middenvelder van Racing Genk die droomt van het WK in Qatar met Noorwegen, een hart heeft voor Tottenham Hotspur en Erling Braut Haaland tot zijn vriendenkring mag rekenen. “Naast het veld is Haaland een aangename kerel. Maar eens de match begint, verandert hij in een machine.” [naar artikel]