Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Team Atoomagentschap aangekomen in kerncentrale Zaporizja • Reactor uitgezet na beschietingen

01/09/2022 - 14:15
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Team Atoomagentschap aangekomen in kerncentrale Zaporizja • Reactor uitgezet na beschietingen (01/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Team Atoomagentschap aangekomen in kerncentrale Zaporizja • Oekraïne kan veiligheid missie niet garanderen (01/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Hoofd atoomagentschap: ‘Gevaar in Oekraïense kerncentrale Zaporizja stijgt elke dag’ (05/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Hoofd atoomagentschap: "Gevaar in Oekraïense kerncentrale Zaporizja stijgt elke dag” (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) ziet de aanhoudende Russische bezetting van de kerncentrale in de Oekraïense stad Zaporizja steeds meer als een veiligheidsprobleem. [naar artikel]


5. Live - VN kunnen missie van internationaal atoomagentschap naar kerncentrale Zaporizja begeleiden (16/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Internationaal Atoomagentschap op weg naar Oekraïense kerncentrale Zaporizja voor controles (29/08/2022 - VRT NWS)

Een team van het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) is vertrokken naar de kerncentrale in de Oekraïense stad Zaporizja. Dat heeft Rafael Grossi, de directeur-generaal van de nucleaire waakhond van de VN, maandag meegedeeld. De kerncentrale is de grootste van Europa en ligt gevaarlijk dicht bij de frontlijn. Het IAEA gaat er de veiligheid evalueren. [naar artikel]


7. Internationaal Atoomagentschap mag dan toch missie sturen naar kerncentrale Zaporizja (29/08/2022 - Express)

Na maanden van onderhandelen met Rusland, mag het Internationale Atoomagentschap (IAEA) dan toch een team sturen naar de door Rusland bezette kerncentrale in Zaporizja. Het team vertrok maandagochtend. Dat meldde IAEA-topman Rafael Grossi zelf op Twitter. “Het is eindelijk zover, de ‘Support and Assistance mission’ van de IAEA is onderweg naar Zaporizja. We moeten de […] [naar artikel]


8. Live - Na waarschuwing voor ‘reëel risico op kernramp’: Atoomagentschap stuurt inspecteurs naar kerncentrale Zaporizja (29/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Na weken gepalaver is het Atoomagentschap op weg naar kerncentrale Zaporizja: hoe gevaarlijk is de situatie daar? (29/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!