330 euro voor het menu met aangepaste wijnen, terwijl je niet eens weet wat er op je bord komt: wie in het nieuwe restaurant van de West-Vlaamse chef Willem Hiele wil gaan eten, moet goed in de slappe was zitten. En toch zal wie nog geen reservatie heeft, geduld moeten oefenen want tot het einde van dit jaar zit alles al zo goed als vol. “Inderdaad niet goedkoop, maar zijn geld echt wel waard”, zegt ‘foodie’ Flip Dejaeghere die al twee keer mocht gaan ‘voorproeven’. “Willem Hiele wordt een wereldtopper.” [naar artikel]
Restaurantrecensent Bruno Vanspauwen beticht Sergio Herman ervan onlineschaarste te creëren in zijn restaurants om zo de hype rond zichzelf aan te wakkeren. [naar artikel]
Tot eind mei is het onmogelijk om online nog een tafeltje te reserveren bij Air Republic, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand. Ook The Jane in Antwerpen is op de website volledig volzet. [naar artikel]
Het is nooit makkelijk om een tafeltje te bemachtigen in een drukbezocht restaurant. De ene keer zal dat lukken, de andere keer niet. Tenzij je een... [naar artikel]
In volle crisis een zaak starten, vele ondernemers wagen het er toch op en gaan ervoor. De strenge coronamaatregelen en de terugloop van toeristen in Antwerpen is voor hen eerder een extra uitdaging. Ook Dominique en Tommy bijvoorbeeld stelden hun plannen niet uit. Zij openden het nieuwe restaurant Pont-Neuf op het Eilandje en het gaat verrassend goed. [naar artikel]
De vrees dat mensen zouden gaan besparen op hun skivakantie, blijkt helemaal ongegrond. Voor de kerstvakantie zijn de clubformules bij verscheidene organisaties volledig volgeboekt, en ook de komende krokusvakantie loopt al bijna vol, al is er sprake van prijsstijgingen tot 15%. Een weekje skiën met een gezin van vier, inclusief vervoer, verblijf in half pension, skipassen en skilessen voor de kinderen, loopt makkelijk op tot 4.000 à 5.000 euro. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Anderlecht lijkt de gewenste versterking voor de sportieve staf beet te hebben. Volgens het Nederlandse Brabants Dagblad wordt Willem Weijs (34) de nieuwe assistent van Vincent Kompany. Hij komt over van Willem II, waar hij coach van de beloften was. Weijs heeft ook adelbrieven uit de jeugdwerking van PSV en Ajax. [naar artikel]
Anderlecht heeft de gewenste versterking voor de sportieve staf beet. Willem Weijs (34) wordt de nieuwe assistent van Vincent Kompany. De Nederlander komt over van Willem II, waar hij coach van de beloften was. Normaal gezien wordt Weijs niet de enige T2: de onderhandelingen met Will Still (28) lopen nog. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.