Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Haaland met twee goals grote man in makkelijke en ruime zege van Man City in Sevilla, De Bruyne deelt assist uit

06/09/2022 - 23:21
"Manchester City is met een makkelijke 0-4-zege in Sevilla aan het nieuwe Champions League-seizoen begonnen. Erling Haaland was opnieuw de grote man met twee doelpunten, waarvan eentje op aangeven van Kevin De Bruyne. Ex-Anderlecht-speler Sergio Gomez speelde de hele wedstrijd als linksachter."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Haaland met twee goals grote man in makkelijke en ruime zege van Man City in Sevilla, De Bruyne deelt assist uit (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is met een makkelijke 0-4-zege in Sevilla aan het nieuwe Champions League-seizoen begonnen. Erling Haaland was opnieuw de grote man met twee doelpunten, waarvan eentje op aangeven van Kevin De Bruyne. Ex-Anderlecht-speler Sergio Gomez speelde de hele wedstrijd als linksachter. [naar artikel]


2. LIVE. Man City dankzij twee goals van Haaland, waarvan eentje op assist van De Bruyne, op weg naar eenvoudige zege tegen Sevilla (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep G [naar artikel]


3. LIVE. De Bruyne & Haaland belangrijk: eerst assist van ‘KDB’ na amper 55 seconden, onvermijdelijke Haaland verdubbelt wat later score met lage schuiver (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 7de speeldag Premier League • Aftrap: 13u30 • Molineux Stadium • Wolverhampton heeft 6 op 18, City 14 op 18 [naar artikel]


4. LIVE (21u). Slaan Haaland en De Bruyne ook toe in Sevilla? (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep G [naar artikel]


5. LIVE. Slaan Haaland en De Bruyne toe in Sevilla? Januzaj voor het eerst op de bank (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep G [naar artikel]


6. LIVE. De Bruyne geeft aan, Haaland scoort: Man City op voorsprong in Sevilla dankzij z'n dodelijk duo (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep G [naar artikel]


7. Een echte ‘KDB’-pass: De Bruyne staat drie minuten op het veld en levert de perfecte assist af tegen Sevilla (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft op eigen veld met 3-1 gewonnen tegen Sevilla. Kevin De Bruyne kreeg rust, maar bij een 1-1-stand liet Pep Guardiola de Rode Duivel toch invallen. En na amper drie minuten had ‘KDB' al een impact. Met een heerlijke pass zette hij Julian Alvarez alleen voor doel en de Argentijn werkte af. Tien minuten later legde Mahrez dan de eindstand vast. City was al zeker van groepswinst in groep G. In de andere match van de poule speelde Borussia Dortmund gelijk tegen FC Kopenhagen. Thorgan Hazard scoorde voor de Duitsers. [naar artikel]


8. In dit Manchester City-shirt met opvallend detail zal Erling Haaland goals maken op assist van Kevin De Bruyne (18/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Officieel is het nieuwe shirt van Manchester City pas donderdag, maar nu is al duidelijk dat het een ‘retro’ look krijgt in seizoen één van Erling Haaland. [naar artikel]


9. LIVE. De Bruyne zet Haaland met piekfijne assist op weg naar tweede goal (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag • London Stadium • Aftrap: 17u30 • Scoort Haaland bij z'n Premier League-debuut? [naar artikel]


10. Ze vinden elkaar blindelings: Haaland helpt Man City met twee goals voorbij West Ham, De Bruyne deelt piekfijne assist uit (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is met een 0-2-zege op het veld van West Ham begonnen aan het nieuwe Premier League-seizoen. Topaankoop Erling Haaland was de grote man met twee doelpunten, waarvan één op assist van Kevin De Bruyne. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!