Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Oekraïne geeft toe achter aanvallen op de Krim te zitten

08/09/2022 - 07:15
"Een serie explosies die het schiereiland de Krim vorige maand trof, was het werk van het Oekraïense leger. De ontploffingen, die naast een Russisch legerdepot ook een militair vliegveld hebben beschadigd, werden volgens de opperbevelhebber van het Oekraïense leger veroorzaakt door raketaanvallen. Het is voor het eerst dat Kiev toegeeft achter de aanvallen te zitten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïne geeft toe achter aanvallen op de Krim te zitten (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een serie explosies die het schiereiland de Krim vorige maand trof, was het werk van het Oekraïense leger. De ontploffingen, die naast een Russisch legerdepot ook een militair vliegveld hebben beschadigd, werden volgens de opperbevelhebber van het Oekraïense leger veroorzaakt door raketaanvallen. Het is voor het eerst dat Kiev toegeeft achter de aanvallen te zitten. [naar artikel]


2. Hollande: "We zullen de mensen die ons aanvallen op ons territorium, aanvallen in hun eigen land" (15/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

De noodtoestand in Frankrijk, die normaal gezien op 26 juli zou aflopen, zal met drie maanden verlengd worden. Dat heeft de Franse president [naar artikel]


3. Twee aanvallen per dag, mogelijk ook met uw computer Twee aanvallen per dag, mogelijk ook met uw computer (06/02/2018 - Metro)

Hackers vuren gemiddeld twee aanvallen per dag af op klanten in het Telenet-netwerk. Dat maakt de internetprovider zelf bekend, schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. De zogeheten DDoS-aanvallen worden uitgevoerd door vele duizenden besmette computers van onschuldige burgers – mogelijk ook uw computer – tegelijk hetzelfde te laten doen. In 2017 registreerde Telenet 800 DDoS-aanvallen in […] [naar artikel]


4. Live - Meerdere aanvallen op Oekraïense steden • ‘Drie aanvallen op energie-infrastructuur in Kiev’ (18/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Legerleider Israël kondigt uitbreiding aanvallen op Gaza aan • ‘Opnieuw aanvallen Israël op doelen Syrië’ (17/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Twee doden bij Oekraïense drone-aanvallen in Rusland, nog altijd aanvallen van pro-Oekraïense milities aan Russische grens  (14/03/2024 - VRT NWS)

In de Russische grensregio Belgorod zijn zeker 2 doden gevallen na Oekraïense drone-aanvallen de voorbije nacht en deze voormiddag. Aan de grens tussen Rusland en Oekraïne zijn er ook nog altijd gevechten tussen Russische strijders die voor Oekraïne vechten en het Russische leger. De druk wordt opgevoerd in de aanloop naar de presidentsverkiezingen in Rusland die morgen beginnen. [naar artikel]


7. De beweegredenen achter MVDP z’n monsteroffensief: “Ik ging sowieso aanvallen, dan zat de rest van de ploeg in een zetel achter me” (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wat hem bezielde? Hij wilde gewoon de koers hard maken, zei Mathieu van der Poel. 86 lange kilometers deed hij de concurrentie bibberen, maar de laatst 1,7 kilometer waren er te veel aan. Weg stunt, weg mooie uitslag. [naar artikel]


8. ‘De Russen zitten zo dichtbij dat je maar drie seconden hebt om op de grond te duiken als ze aanvallen’: situatie in de buurt Zaporizja blijft gespannen (20/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘De Russen zitten hier zo dichtbij dat je maar drie seconden hebt om op de grond te duiken als ze aanvallen’ (20/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Achter de schermen van de cinema: ook achter het witte doek zitten belangrijke zaken (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Een avondje cinema is altijd een leuke activiteit, door de week of in het weekend. Een zak popcorn, nacho’s een romcom, actiefilm of horror. Iedereen vind er wel zijn gading. Maar hoe komt die gezellige filmavond tot stand? Wie zet de film altijd op als jij in de zaal zit? De tijd van een manuele popcornmachine is alvast lang voorbij. In deze video nemen we je mee achter de schermen van de Euroscoop in Genk. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!