De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en eetgewoontes zijn. Vandaag zijn Youssef Joumani (48) en zijn zoon Staf (19) aan de beurt. Staf studeert grafisch ontwerp aan de hogeschool, Youssef is grafisch ontwerper én staat graag achter het fornuis. Dus haalt hij met plezier heel wat smaakmakers in huis. “Het geheim van een lekker gerecht zit vaak in de tijd die je erin steekt.” [naar artikel]
De vraag “wat eten we vandaag?” vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één gezin om te zien wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Inge (55), Rudy (57) en hun twee kinderen. Ze houden van Vlaamse kost en proberen op alle vlakken zo zuinig mogelijk te leven. “Iedereen loopt in huis rond met een eigen herbruikbare drinkfles.” [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Nadia (51) die om de week haar zoon Younes (12) bij haar heeft. Ondanks een beperkt budget slaagt ze erin nooit iets tekort te komen. “En daar ben ik trots op”, vertelt ze. Hoe pakt ze dat besparen juist aan? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar de inhoud van de koelkast verschilt overal per gezin. HLN Eten bezoekt elke week één familie die inkijk geeft in hun eetbudget. Deze week is het de beurt aan dertigers Birgit en Bert die 4 jonge kinderen in huis hebben. Birgit is veganist, Bert en Ties (5) zijn flexitariër, Nel (7) en Anthe (6) zijn vegetariër en Naud (1,5) is lactose-intolerant. Hoe pakken ze die variatie in hun weekmenu aan? En vooral: hoe drukken ze de kosten als groot gezin? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze keer gingen we langs bij Ashley (27). Zij woont samen met Dimitri. Haar kinderen Liam (7) en Nora (5) uit een vorig huwelijk zijn om de week bij hen. “Ik kies consequent voor huismerken, maar mijn paprikachips, cola en icetea moeten van het A-merk zijn.” [naar artikel]
De vraag “wat eten we vandaag?” vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één gezin om te zien wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Inge (55), Rudy (57) en hun twee kinderen. Ze houden van Vlaamse kost en proberen op alle vlakken zo zuinig mogelijk te leven. “Iedereen loopt in huis rond met een eigen herbruikbare drinkfles.” [naar artikel]
Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan het jonge koppel Joppe (26) en Nora (25). “Door de energiecrisis zetten we vaker producten uit promoties op het menu”, vertellen ze. Hoe pakken ze dat aan? En wat zijn hun bespaartips? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.