10/09/2022 - 23:29
"Charles De Ketelaere heeft met AC Milan een nieuwe zege geboekt in de Serie A. De regerende landskampioen was met 1-2 te sterk voor Sampdoria. De Ketelaere scoorde in de eerste helft zijn allereerste doelpunt voor de Rossoneri, maar het feestje ging niet door: na tussenkomst van de VAR werd de goal afgekeurd. Aster Vranckx mocht bij Milan ook zijn eerste speelminuten verzamelen."

1. Charles De Ketelaere ziet allereerste doelpunt voor AC Milan afgekeurd worden, maar boekt wel felbevochten zege tegen Sampdoria (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Charles De Ketelaere heeft met AC Milan een nieuwe zege geboekt in de Serie A. De regerende landskampioen was met 1-2 te sterk voor Sampdoria. De Ketelaere scoorde in de eerste helft zijn allereerste doelpunt voor de Rossoneri, maar het feestje ging niet door: na tussenkomst van de VAR werd de goal afgekeurd. Aster Vranckx mocht bij Milan ook zijn eerste speelminuten verzamelen. [naar artikel]

2. Anderlecht ziet twee doelpunten afgekeurd en pakt zo slechts een punt in felbevochten Clasico tegen Standard (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Het leek de avond van Islam Slimani te worden. De Algerijn wiste de vroege voorsprong van Standard uit en bracht paars-wit zelfs op voorsprong. Na rust werden twee Brusselse goals, waaronder eentje van Slimani, terecht afgekeurd en toen sloeg Standard toe. Een voorzet van Zinckernagel verdween via Sardella in doel. Beide teams drongen nog aan maar moesten zich finaal tevredenstellen met een punt, waar ze niet echt mee opschieten. [naar artikel]

3. Titelstrijd ligt weer helemaal open: Union pakt felbevochten zege tegen competitieleider Racing Genk, dat twee doelpunten afgekeurd ziet worden (12/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

De topper tussen competitieleider Racing Genk en uitdager Union heeft niet teleurgesteld. Genk leek Union na een sterk begin al snel uit te tellen, maar de mentaal sterke bezoekers bogen de achterstand snel weer om. Union keert huiswaarts met een felbevochten 1-2-zege. De titelstrijd is zo weer razend spannend want Union nadert tot op vijf punten Genk, dat wel leider blijft. [naar artikel]

4. Anderlecht pakt felbevochten driepunter tegen AA Gent, dat gelijkmaker afgekeurd ziet door controversiële VAR-interventie (04/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft de drie punten thuisgehouden tegen AA Gent. Dreyer scoorde de enige goal van de avond vanop de stip. De Sart bracht Gent langszij, maar zijn goal werd afgekeurd door een controversiële VAR-interventie. Voor paars-wit is het de eerste zege van 2024. De Buffalo’s konden dit jaar nog geen enkele keer winnen en zullen nog moeten knokken voor een stek bij de zes. [naar artikel]

5. Wat een taferelen in Turijn: heerlijke treffer Sampdoria wordt twee minuten later afgekeurd (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Juventus-Sampdoria • Negentiende speeldag Serie A • Allianz Stadium • Aftrap: 12u30 [naar artikel]

6. LIVE. Wat een taferelen in Turijn: heerlijke treffer Sampdoria wordt twee minuten later afgekeurd (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. 'The Next Gen 2001': Verschaeren en De Ketelaere, maar ook 2 keepers met enorm potentieel en winger van Sampdoria (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat goed is, komt snel. En door de coronacrisis nog net iets sneller? Om de financiële klappen van de pandemie te verwerken, is de kans reëel dat... [naar artikel]

8. Aflevering 1 van ‘The Next Gen’: de 10 béste Belgische jeugdspelers van 2001 met Verschaeren en De Ketelaere maar ook met 2 keepers met enorm potentieel en winger van Sampdoria (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Aflevering 1 van ‘The Next Gen’: de 10 béste jeugdspelers van 2001 met Verschaeren en De Ketelaere maar ook met 2 keepers met enorm potentieel en winger van Sampdoria (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)