Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Oekraïne boekt grote winsten aan het front: Russen nemen de benen in delen van Cherson en Charkiv

11/09/2022 - 19:33
"Russische troepen hebben, na succesvolle Oekraïense tegenaanvallen, het grootste deel van de regio rond Charkiv in het noordoosten van Oekraïne verlaten. Dat bleek zondag op de kaart die het Russische ministerie van Defensie openbaar maakte. Het Oekraïense leger zelf spreekt over 3.000 vierkante kilometer die ze dit weekend daar hebben teruggewonnen. Ook in de zuidelijke regio Cherson trekken de Russische troepen weg, beweert de Oekraïense generale staf."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïne boekt grote winsten aan het front: Russen nemen de benen in delen van Cherson en Charkiv (11/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen hebben, na succesvolle Oekraïense tegenaanvallen, het grootste deel van de regio rond Charkiv in het noordoosten van Oekraïne verlaten. Dat bleek zondag op de kaart die het Russische ministerie van Defensie openbaar maakte. Het Oekraïense leger zelf spreekt over 3.000 vierkante kilometer die ze dit weekend daar hebben teruggewonnen. Ook in de zuidelijke regio Cherson trekken de Russische troepen weg, beweert de Oekraïense generale staf. [naar artikel]


2. Oekraïne boekt grote winsten aan het front: Rusland bevestigt terugtrekking grootste deel Charkiv (11/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen hebben, na succesvolle Oekraïense tegenaanvallen, het grootste deel van de regio rond Charkiv in het noordoosten van Oekraïne verlaten. Dat bleek zondag op de kaart die het Russische ministerie van Defensie openbaar maakte. Het Oekraïense leger zelf spreekt over 3.000 vierkante kilometer die ze dit weekend hebben teruggewonnen. [naar artikel]


3. Live - Brits leger: ‘Rusland trekt troepen terug uit delen Charkiv, worstelt met bevoorrading in Cherson’ (12/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Is het na Charkiv en Cherson aan Zaporizja? Geruchtenmolen over derde Oekraïens tegenoffensief draait volop (12/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Van de naaldbossen rond Charkiv tot de Dnjepr-monding bij Cherson: de belangrijke sectoren van de frontlijn in Oekraïne (13/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Nachtelijke Russische aanvallen op Kiev en Charkiv, 9 gewonden in Cherson (20/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verschillende Russische drones hebben in de nacht van dinsdag op woensdag Kiev aangevallen, minstens twee aanvallen waren gericht op de stad Charkiv en bij bombardementen in Cherson, in het zuiden, zijn negen gewonden gevallen. Dat hebben de Oekraïense autoriteiten bekendgemaakt. [naar artikel]


7. Live - Russische aanvallen op Kiev en Charkiv, 9 gewonden in Cherson • Amerikaanse Senaat stelt onderhandelingen over militaire steun uit tot januari (20/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Zelensky claimt herovering Cherson: ‘Ons volk. Van ons. Cherson’ (11/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. OVERZICHT. Russen bestoken basis bij Rivne en vallen opnieuw Charkiv aan: dit gebeurde vannacht in Oekraïne (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de nacht van dinsdag op woensdag werden Russische aanvallen in het noordwesten en -oosten van Oekraïne gemeld. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky noemde de onderhandelingen met Moskou in een nieuwe videoboodschap “zeer moeilijk”. In het hart van de Europese wijk in Brussel werd aan de vooravond van het bezoek van Joe Biden geprotesteerd tegen de oorlog. De Amerikaanse president landt vanavond in Brussel om topontmoetingen bij te wonen van de NAVO, de Europese Unie én de G7. [naar artikel]


10. Live - Russen beschieten opnieuw nucleair onderzoekscentrum in Charkiv (27/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!