Matchwinnaar Ally Samatta: “Bij die corner dacht ik: dit is onze laatste kans”

12/09/2022 - 03:15
"Samagoal is back. Met een machtige kopbal in blessuretijd bezorgde de ingevallen Ally Samatta KRC Genk een hard bevochten driepunter op het veld van Union. “Hopelijk ben ik nu vertrokken voor meer doelpunten”, reageerde de matchwinnaar."

1. Matchwinnaar Ally Samatta: “Bij die corner dacht ik: dit is onze laatste kans” (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Samagoal is back. Met een machtige kopbal in blessuretijd bezorgde de ingevallen Ally Samatta KRC Genk een hard bevochten driepunter op het veld van Union. “Hopelijk ben ik nu vertrokken voor meer doelpunten”, reageerde de matchwinnaar. [naar artikel]

2. Ally Samatta in onze Speakers’ Corner: “Mijn broer en ik waren onafscheidelijk” (30/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de aanloop naar play-off 1 is Speakers’ Corner een nieuwe opzet van de redactie. Voor een keer is niet de journalist de baas. De spelers kiezen... [naar artikel]

3. "Nobody puts Baby in the corner" haalde nagenoeg "Dirty dancing" niet (12/03/2017 - De Redactie)

Een van de meest iconische zinnen uit de dansfilm uit 1987 had bijna de eindmontage niet gehaald, zo verklapt scenariste Eleanor Bergstein. Opvallend: in de Duitse gedubde versie wordt de zin helemaal anders vertaald. [naar artikel]

4. Hoe verdedigen op een corner? Dit team heeft wel een zéér revolutionaire aanpak (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een Engelse voetbalclub in Scarborough heeft wel een zeer aparte manier om op een hoekschop te verdedigen. De derde ploeg van Edgehill FC laat [naar artikel]

5. Stoke-speler verknoeit corner op wel héél lullige manier (05/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Even hilariteit tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Burnley en Stoke City van gisteravond. Enkele minuten na de rust nam Charlie Adam een [naar artikel]

6. 2 dieptepunten in 1 week: eerst slechtste corner ooit in Engeland, dan dramatische aftrap van Lierse (10/04/2017 - Sporza)

Een hoekschop trappen of een aftrap nemen, het lijkt zo eenvoudig. Maar soms gaat het gruwelijk mis. Zoals afgelopen week bij Charlie Adam en bij Lierse. [naar artikel]

7. Lilola Maria's Corner (28/06/2017 - De Morgen)

8. LIVE Premier League: Young breekt de ban nadat Lukaku onterechte corner afdwingt - Spurs nog steeds op zoek naar gelijkmaker (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Dertiende speeldag Premier League Manchester United ontvangt om 16u Brighton & Hove Albion Kabasele naar Newcastle, Benteke ontvangt Stoke,... [naar artikel]

9. LIVE Premier League: Young breekt de ban nadat Lukaku onterechte corner afdwingt - Wie anders dan Kane brengt Tottenham langszij (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. VIDEO: Wat als? Angban ontsnapt aan donkerrood nadat hij been Agbo net niet breekt, Seck scoort uit corner die er geen was (08/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren freewheelde vanavond voorbij een mak Standard. De Rouches begonnen nochtans prima, maar zakten na de 0-1 als een pudding in... [naar artikel]