Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

“Pilsje dat meer dan 3 euro kost? Ik voorspel dat die grens nog dit jaar sneuvelt”: horeca met bang hart winter in

12/09/2022 - 22:50
"Weinig bedrijfstakken werden tijdens de pandemie zo hard getroffen als de horeca, die maanden dicht moest. De sector vraagt deze week opnieuw steun van de overheid. “We zijn rechtgekrabbeld na covid, en nu willen we blijven staan.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Pilsje dat meer dan 3 euro kost? Ik voorspel dat die grens nog dit jaar sneuvelt”: horeca met bang hart winter in (12/09/2022 - Het Nieuwsblad)

Weinig bedrijfstakken werden tijdens de pandemie zo hard getroffen als de horeca, die maanden dicht moest. De sector vraagt deze week opnieuw steun van de overheid. “We zijn rechtgekrabbeld na covid, en nu willen we blijven staan.” [naar artikel]


2. Horeca met bang hart winter in: “Het zal niet meer lang duren voor een pilsje meer dan 3 euro kost” (12/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Weinig bedrijfstakken werden tijdens de pandemie zo hard getroffen als de horeca, die maanden dicht moest. De sector vraagt deze week opnieuw steun van de overheid. “We zijn rechtgekrabbeld na covid, en nu willen we blijven staan.” [naar artikel]


3. Pilsje op terras wordt duurder. Pintje wellicht nog niet (25/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Alle grote brouwers hebben een prijsverhoging aangekondigd. In Nederland zal een pilsje op de heropende terrassen woensdag wellicht duurder worden. In Vlaanderen wachten de meest uitbaters nog even af. “Ze durven nu niet te verhogen.” [naar artikel]


4. Average Rob staat vanavond op Pukkelpop en lanceert eigen pilsje: “Bier houdt ons land samen” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Boiler Room op Pukkelpop wacht een eerste kookpunt, maar zelf serveert hij zijn eigen pils fris voor 99 cent. Pukkelpop duikt straks een eerste nacht in met Average Rob. Goed voor 180.000 volgers, MC van Omdat Het Kan Soundsystem en brein achter Tout Bien. Een pilsje dat u weldra bij Delhaize vindt. [naar artikel]


5. Bart Tommelein en Jean-Marie Dedecker zijn klaar voor eerste ‘normale’ zomer aan zee: “De winter is het voorspel, de zomer het orgasme” (02/07/2022 - Het Nieuwsblad)

25 graden en een lichte bries. Het is bij ideaal strandweer dat dit weekend aan de kust het zomerseizoen op gang wordt getrapt. Bart Tommelein (60) en Jean-Marie Dedecker (70), de twee bekendste kustburgemeesters, staan als kinderen te popelen om na twee ellendige coronajaren het volk te zien toestromen. “De winter is het voorspel, de zomer het orgasme. We zijn klaar voor een formidabel orgasme.” [naar artikel]


6. Laatste Belg sneuvelt in het enkelspel op Wimbledon: David Goffin weert zich kranig, maar sneuvelt tegen topper Andrey Rublev (07/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Met David Goffin is de laatste Belg uitgeschakeld in het enkelspel op Wimbledon. Onze landgenoot weerde zich in zijn derderondewedstrijd aardig tegen het nummer zeven van de wereld, de Rus Andrey Rublev, maar moest in vier sets het onderspit delven. Het werd 6-3, 6-7 (6/8), 7-6 (7/5) en 6-2. [naar artikel]


7. Van der Poel op recordjacht: sneuvelt het record van Nys deze winter? (27/01/2018 - Sporza)

Dat Mathieu van der Poel bezig is aan een ijzersterk seizoen, staat als een paal boven water. Sneuvelt het record van Sven Nys van 30 zeges in 1 winter? [naar artikel]


8. Dimitri Van den Bergh sneuvelt na drie zeges tegen excentrieke wereldkampioen Wright in Winter Series (10/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dimitri Van den Bergh (PDC-11) heeft het in het Engelse Coventry op het eerste toernooi in de Winter Series (Players Championship 19) tot de achtste finales geschopt. Daarin bleek de Schotse wereldkampioen Peter Wright (PDC-2) met 6-4 te sterk. [naar artikel]


9. Voorspel de economie met satellieten en filet pur (06/08/2016 - De Tijd)

07:20 Beleggers die weten welke richting de economie uitgaat, kunnen daar stevig aan verdienen. Dankzij de opmars van ‘big data’ duiken nieuwe en snellere indicatoren op. Al is de prijs van filet pur soms n... [naar artikel]


10. "Begin op tijd met koken, zie het als een soort voorspel" (17/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Wat doen bekende chefs tijdens de feestdagen en wat zetten ze op tafel? Wij schotelden zes chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag is het de beurt aan Johan Segers, chef van sterrenrestaurant ' 't Fornuis' . Nog meer tips van Johan krijg je zaterdagavond in het nieuwe programma 'Het Perfecte Feestmenu' op zender njam!, waar hij toont hoe je zelf een lekker en haalbaar driegangenmenu in elkaar steekt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!