Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

In Londen dreigt pas écht een overrompeling: tot 20 uur lang aanschuiven om Queen te groeten

14/09/2022 - 03:07
"Londen maakt zich op voor de grootste koninklijke overrompeling sinds de dood van prinses Diana. Vanaf vandaag zullen naar schatting tot een miljoen mensen de Queen een laatste groet brengen. Verwachte wachttijd in de rij: tot twintig uur. De hulpdiensten zijn op alles voorbereid."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. In Londen dreigt pas écht een overrompeling: tot 20 uur lang aanschuiven om Queen te groeten (14/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Londen maakt zich op voor de grootste koninklijke overrompeling sinds de dood van prinses Diana. Vanaf vandaag zullen naar schatting tot een miljoen mensen de Queen een laatste groet brengen. Verwachte wachttijd in de rij: tot twintig uur. De hulpdiensten zijn op alles voorbereid. [naar artikel]


2. Dertig uur aanschuiven bij Westminster Hall om Queen te groeten (14/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Veel Britten hebben dinsdagnacht in de rij gestaan voor Westminster Hall, waar de overleden koningin Elizabeth vanaf woensdagmiddag ligt. De eerste belangstellenden wachtten al sinds dinsdag 16 uur om de koningin een laatste eer te bewijzen. Pas woensdagavond rond 18 uur komt er echter beweging in de rij: dan mogen mensen Westminster Hall binnengaan. [naar artikel]


3. Live - Meer dan 11 uur aanschuiven: wachtrij van 7 kilometer om koningin Elisabeth te groeten (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Meer dan 11 uur aanschuiven: wachtrij van 7 kilometer om koningin Elizabeth te groeten (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Minstens 14 uur aanschuiven: wachtrij om koningin Elizabeth te groeten tijdelijk afgesloten (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Miljoen bezoekers en wachtrijen tot 20 uur: Londen maakt zich op voor overrompeling bij laatste groet aan Queen (13/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Londen maakt zich op voor de grootste koninklijke overrompeling sinds de dood van prinses Diana. Van woensdag tot maandag zullen naar schatting tot een miljoen mensen de kist van koningin Elizabeth komen groeten. Verwachte wachttijd in de rij: tot twintig uur. Hotels zullen overvol zitten, metrostations zullen de toestroom moeilijk de baas kunnen. De hulpdiensten zijn op alles voorbereid. [naar artikel]


7. Tot 40 minuten aanschuiven op Antwerpse Ring door ongeval in Tijsmanstunnel, meer dan uur aanschuiven richting Gent (13/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Door een ongeval in de Tijsmanstunnel op de R2 is het woensdagochtend filerijden op de Antwerpse Ring. Wie van de haven naar Beveren moet, schuift tot 40 minuten aan. Ook door enkele andere ongevallen is het aanschuiven van en naar Antwerpen. [naar artikel]


8. LIVE. Schotten schuiven massaal aan om Queen te groeten, lichaam Elizabeth wordt vanavond naar Londen gebracht (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in rouw sinds Queen Elizabeth II donderdagmiddag overleed. De kist van de overleden koningin staat momenteel in de St. Giles kathedraal in Edinburgh, waar de Schotten vandaag een laatste groet kunnen brengen. Vanavond wordt het lichaam naar Londen gevlogen, waar het naar Buckingham Palace wordt gebracht. Koning Charles reist vandaag dan weer af naar Noord-Ierland. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


9. Londen maakt zich op voor overbrenging kist naar Westminster Hall, waar Britten lichaam van de Queen kunnen groeten (14/09/2022 - VRT NWS)

In Londen wordt de kist met het lichaam van koningin Elizabeth deze namiddag in een korte processie van Buckingham Palace naar Westminster Hall gebracht. Vanaf vanavond kunnen de Britten de kist daar 4 volle dagen groeten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!