Dodi Lukebakio en Hertha Berlijn geven in 94ste minuut nog zege weg

17/09/2022 - 08:28
"Dodi Lukebakio heeft vrijdag met Hertha Berlijn op de zevende speeldag van de Bundesliga een overwinning door de vingers zien glippen. Op het veld van Mainz stond het de hele wedstrijd op voorsprong, maar kreeg het in de laatste minuten alsnog de 1-1 gelijkmaker op de neus."

1. Dodi Lukebakio en Hertha Berlijn geven in 94ste minuut nog zege weg (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Dodi Lukebakio heeft vrijdag met Hertha Berlijn op de zevende speeldag van de Bundesliga een overwinning door de vingers zien glippen. Op het veld van Mainz stond het de hele wedstrijd op voorsprong, maar kreeg het in de laatste minuten alsnog de 1-1 gelijkmaker op de neus. [naar artikel]

2. Hertha Berlijn legt recordbedrag neer voor Dodi Lukebakio, aldus Bild (24/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Aanvaller Dodi Lukebakio verlaat Watford en tekent een vijfjarig contract bij Hertha Berlijn in de Bundesliga. Dat meldt het goed geïnformeerde Duitse dagblad Bild woensdag. Hertha zou 20 miljoen euro moeten ophoesten voor de Belgische belofteninternational, die vorig seizoen op uitleenbasis indruk maakte bij Fortuna Düsseldorf. [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Invaller Lukebakio bezorgt Hertha Berlijn een punt tegen Werder Bremen (19/10/2019 - Metro)

In de Duitse Bundesliga stond de achtste speeldag op het programma. Middenmotors Werder Bremen en Hertha Berlijn kwamen tegen elkaar uit en deelden de punten. Invaller Dodi Lukebakio wiste een 1-0 achterstand uit en bezorgde zijn team zo een punt. Na zeven minuten stonden de bezoekers al een doelpunt in het krijt door een treffer […] Het bericht Belgen in het buitenland – Invaller Lukebakio bezorgt Hertha Berlijn een punt tegen Werder Bremen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Boyata en Lukebakio krijgen Klinsmann als coach bij Hertha Berlijn (27/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Ante Covic is niet langer de coach van Hertha Berlijn. Dat heeft het team uit de kelder van de Bundesliga woensdag laten weten. Jürgen Klinsmann neemt tot het einde van het seizoen over. [naar artikel]

5. En daar is nummer vier voor Boyata en Lukebakio: Bruno Labbadia wordt de nieuwe trainer van Hertha Berlijn (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)

Bruno Labbadia wordt de nieuwe trainer van Hertha Berlijn. Dat bevestigde de club van Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio donderdag. De 54-jarige Duitser volgt zijn landgenoot Alexander Nouri op. [naar artikel]

6. LIVE. Boyata en Lukebakio starten in de basis bij Hertha Berlijn in duel tegen Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio betreden weer het veld, weliswaar zonder juichende fans. Met Hertha Berlijn trekken de twee Belgen naar... [naar artikel]

7. LIVE. Knopen Boyata en Lukebakio met Hertha Berlijn aan met de overwinning op bezoek bij Hoffenheim? (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Rustig openingskwartier van Boyata en Lukebakio met Hertha Berlijn op het veld van Hoffenheim (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. Boyata en Lukebakio boeken met Hertha Berlijn knappe 0-3-overwinning op het veld van Hoffenheim na geanimeerde pot voetbal (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een geanimeerde wedstrijd tussen Hoffenheim en Hertha Berlijn, leverde pas in de tweede helft doelpunten op. Ondanks de goodwill van de thuisploeg,... [naar artikel]

10. LIVE. Witsel en T. Hazard aan de aftrap bij Dortmund, Hertha Berlijn doet het met Boyata en Lukebakio (06/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]