De kans is groot dat je van de kunsten proeft van meester-patissier Pieter-Jan Dekoning als je tafelt in Cadzand. De 23-jarige Lummenaar maakt in Nederland samen met twee collega’s alle desserts van Pure C, Air Republic en Blueness van de Sergio Herman Group. En Sergio gaf nog wat goede raad aan Pieter-Jan. [naar artikel]
Alsof bakken op zich nog geen kunst is, gaat Matteo Stucchi nog een stapje verder. De 23-jarige Italiaanse patissier brengt zijn desserts tot leven met de hulp van miniatuurfiguren. De ene keer laat hij de lilliputters kanoën in een moelleux, de andere keer lijkt het alsof de figuurtjes de desserts zelf vervaardigen, met drilboor en hijskraan. [naar artikel]
Patisseriechef Ben Churchill werkt in een restaurant waar hij zich aan het vaste menu moet houden, maar dat houdt hem niet tegen om in zijn vrije [naar artikel]
Als het kan zouden we elke avond wel een moelleux of drie op kunnen na de maaltijd, maar dan vrezen we dat die bikini net iets te krap zal zitten [naar artikel]
Een fusie tussen donut en croissant, bakken met kikkererwtenmeel of een wafel met kip? Dit zijn de 7 nieuwe trends in gebakland. [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
De Britse koningin Elizabeth doet het dit jaar wat zuiniger aan met het jaarlijkse kerstcadeautje voor haar 1500 personeelsleden. Die krijgen elk... [naar artikel]
Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.