Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Lummenaar bereidt heerlijke desserts voor Sergio Herman Group: “Ik doe alle dagen wat ik graag doe”

20/09/2022 - 11:40
"De kans is groot dat je van de kunsten proeft van meester-patissier Pieter-Jan Dekoning als je tafelt in Cadzand. De 23-jarige Lummenaar maakt in Nederland samen met twee collega’s alle desserts van Pure C, Air Republic en Blueness van de Sergio Herman Group. En Sergio gaf nog wat goede raad aan Pieter-Jan."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lummenaar bereidt heerlijke desserts voor Sergio Herman Group: “Ik doe alle dagen wat ik graag doe” (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)

De kans is groot dat je van de kunsten proeft van meester-patissier Pieter-Jan Dekoning als je tafelt in Cadzand. De 23-jarige Lummenaar maakt in Nederland samen met twee collega’s alle desserts van Pure C, Air Republic en Blueness van de Sergio Herman Group. En Sergio gaf nog wat goede raad aan Pieter-Jan. [naar artikel]


2. Wat deze patissier doet met zijn desserts is ronduit prachtig (10/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Alsof bakken op zich nog geen kunst is, gaat Matteo Stucchi nog een stapje verder. De 23-jarige Italiaanse patissier brengt zijn desserts tot leven met de hulp van miniatuurfiguren. De ene keer laat hij de lilliputters kanoën in een moelleux, de andere keer lijkt het alsof de figuurtjes de desserts zelf vervaardigen, met drilboor en hijskraan. [naar artikel]


3. De gouden snaai en de troon uit GoT: van deze desserts valt je mond open (15/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Patisseriechef Ben Churchill werkt in een restaurant waar hij zich aan het vaste menu moet houden, maar dat houdt hem niet tegen om in zijn vrije [naar artikel]


4. 7 fruitige desserts die helemaal bij de zomer passen (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Als het kan zouden we elke avond wel een moelleux of drie op kunnen na de maaltijd, maar dan vrezen we dat die bikini net iets te krap zal zitten [naar artikel]


5. Van muffin donuts tot little black desserts: 7 nieuwe trends in gebakland (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een fusie tussen donut en croissant, bakken met kikkererwtenmeel of een wafel met kip? Dit zijn de 7 nieuwe trends in gebakland. [naar artikel]


6. Mag je niet gemist hebben deze week: HelloFresh levert nu ook desserts & de mooiste kerstboom staat in Limburg (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]


7. Ook de Queen moet bezuinigen: goedkope desserts voor het personeel (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Britse koningin Elizabeth doet het dit jaar wat zuiniger aan met het jaarlijkse kerstcadeautje voor haar 1500 personeelsleden. Die krijgen elk... [naar artikel]


8. Koning van de guilty pleasures Baked Louie's leert je de zaligste desserts te maken (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!