De 21 Bruno Foodcorners in Limburg sluiten vanaf 3 oktober tussen middernacht en 5 uur ‘s nachts de deuren. Er verdwijnen ook 40 voltijdse jobs. “De energieprijzen slaan door het dak en zijn onhoudbaar om onze foodcorners 24 uur lang open te houden”, aldus Luca Bruno van Group Bruno. [naar artikel]
Bruno's Foodcorner gaat zijn 21 Limburgse vestigingen 's nachts sluiten. Dat is nodig omwille van de stijgende energiekosten, klinkt het. Het bedrijf wil besparen op verwarming en op elektriciteit voor de ovens. [naar artikel]
Group Bruno gaat al haar 21 Limburgse Foodcorners sluiten vanaf 3 oktober tussen middernacht en 5 uur ’s morgens. Dat doet de groep om de energiekosten te drukken. “24 uur open blijven is onhoudbaar voor ons", zegt Luca Bruno. Er gaan ook veertig jobs verdwijnen. [naar artikel]
Alle 21 Limburgse Foodcorners van Group Bruno zullen vanaf 3 oktober tussen 12 uur ’s nachts en 5 uur ’s ochtends niet meer open zijn. De maatregel is het gevolg van de energiecrisis en kost 40 banen. [naar artikel]
“Het verhaal van de fossiele brandstoffen is misschien eindig, maar mensen zullen altijd moeten blijven eten.” Dat zegt Giuliano Bruno van Group Bruno. Group Bruno investeerde de laatste jaren fors in de vernieuwing van z'n Foodcorners. Zo hopen zij de toekomst van het bedrijf te verzekeren. Dit jaar slaan zij ook een nieuwe weg in, met de opening van de eerste Foodcorners in treinstations. [naar artikel]
Group Bruno blijft uitbreiden en opent op maandag 17 januari een nieuw Bruno Service Station in Kortessem en de tweede Bruno Foodcorner buiten Limburg, in het station in Brugge. [naar artikel]
Nog even meegeven dat de Bruno Foodcorners vanaf woensdag opnieuw dag en nacht open zijn. [naar artikel]
Vanaf 1 maart zullen de Bruno Foodcorners in de grote vestigingen weer de klok rond open zijn. Dat laat het bedrijf weten. Dat betekent dat zestien personeelsleden weer aan de slag kunnen. [naar artikel]
In Roeselare heeft Group Bruno haar vierde onafhankelijke ‘foodcorner’ geopend. Binnenkort gaat er ook een vestiging in Gent van start. Dat brengt het totaal aantal foodcorners op 26. In Limburg zijn er nog drie in aantocht. [naar artikel]
Wie dezer dagen wil genieten van een privésauna, zal wat dieper in de geldbeugel moeten tasten. Verschillende uitbaters hebben hun prijzen noodgedwongen verhoogd omdat de energiekosten de pan uit swingen. Bij privésaunacomplex Rust’ik in Nossegem overwegen uitbaters Leila El Garani en Robby Debecker zelfs de deuren tijdelijk te sluiten. “Want ondanks de prijsverhoging komen we er niet”, treuren ze. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.