Een stukje taart (of twee) naar binnen werken en toch niet op je lijn moeten letten? Het kan! In Japan krijg je namelijk de lekkerste taarten [naar artikel]
Van het driekoningenzingen krijgt een mens natuurlijk honger, maar daar is vandaag gelukkig een driekoningentaart voor. De klassieke taart met frangipane, maar nog belangrijker, een boon voor de koning of koningin, wordt elk jaar vaker verkocht en gegeten. Dat merkt ook bakker Jan, in zijn bakkerij in Schoten. “We verkopen meer taarten dan vroeger”, zegt hij. [naar artikel]
De trieste realiteit van een topsportster. Om in optimale conditie aan de Olympische marathon van Parijs te verschijnen, moet de 29-jarige Hanne Verbruggen... taarten verkopen. En dat terwijl de lerares natuurwetenschappen zich al kwalificeerde en vorig jaar zelfs nog fraai 8ste werd op het EK in München. Wat loopt er dan nog mis? “Voor de Spelen van 2021 heb ik hetzelfde moeten doen.” [naar artikel]
Wat hebben je hart en een open fles wijn met elkaar gemeen? Oxidatieve stress speelt een cruciale rol bij het beschadigen van beide. Een groep Griekse onderzoekers ontdekte dat patiënten met coronaire hartziekte (IHD) die met mate wijn dronken, veel minder oxidatieve stress hadden dan patiënten die zich onthielden of sterke drank dronken. Ze geloven […] [naar artikel]
Hoe is het gesteld met de gezondheid wereldwijd? Op basis van gegevens van de Verenigde Naties werd een ranglijst opgesteld waarbij alle landen [naar artikel]
Noten zijn goed voor de gezondheid, dat is al langer bekend. Het aanbod kan echter al eens overweldigend zijn. Hoe kies je uit alle verschillende soorten? Smaak is een belangrijke factor, maar ook je gezondheid speelt een rol. Zie hier de gezondste notensoorten! 1. Paranoten Minder bekend dan bijvoorbeeld amandelen, maar bovenaan dit lijstje staat […] Het bericht Dit zijn de gezondste noten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het gezondste land ter wereld, dat is Spanje. Althans volgens de Bloomberg Healthiest Country Index, die de algemene gezondheid van 169 landen wereldwijd in kaart brengt. België zakt dit jaar enkele plaatsjes. [naar artikel]
Hij moet nog 21 worden, maar eind november lanceert Sander Wieland al zijn derde zaak in twee jaar tijd. In de patisserie ‘Sander Bakt’ gaat hij voor beleving en modern gebak. “Er zijn al genoeg klassieke dingen. Het is tijd voor iets nieuws.” [naar artikel]
Toen architect Dinara Kasko besloot zich om te scholen tot banketbakker, sijpelde er onvermijdelijk inspiratie uit haar vorige leven in haar... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.