Leandro Trossard schittert tegen Liverpool en krijgt Anfield stil met twee goals in amper 17 minuten

01/10/2022 - 16:55
"Leandro Trossard on fire bij Brighton. Twee goals op 17 minuten tijd tegen Liverpool. Trossard zorgde op Anfield al na vier minuten voor de opener. Hij maakte zich op techniek mooi vrij en schoot overhoeks binnen. Een klein kwartiertje later was het weer prijs. Hij vloerde vanuit een scherpe hoek doelman Becker. Trossard zit al aan vier goals en twee assists in zeven PL-matchen. En of hij hiermee zijn visitekaartje (alweer) afgeeft aan bondscoach Roberto Martínez."

1. Sublieme Leandro Trossard krijgt Anfield stil met twee goals tegen Liverpool (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard is in bloedvorm. De Rode Duivel toonde zich tegen Liverpool met twee goals in het openingskwartier dat hij ook na de interlandbreak het scoren nog niet verleerd is. Na vier minuten bracht hij Brighton and Hove Albion al op voorsprong met een laag schot in het zijnet. Een kwartier later zette Trossard zijn ploeg helemaal op rozen met de 0-2. Daardoor zit hij nu al aan vier goals en twee assists in zeven wedstrijden. [naar artikel]

2. Leandro Trossard doet opnieuw van zich spreken met twee doelpunten in eerste 20 minuten op bezoek bij Liverpool (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard heeft tegen Liverpool nog maar eens indruk gemaakt. De Rode Duivel trok met Brighton naar Anfield en zorgde er eigenhandig voor dat zijn club na een kleine 20 minuten al 0-2 op voorsprong stond. Trossard opende al na vier minuten de score en had geen kwartier nodig om er nadien nog een tweede bij te prikken. [naar artikel]

3. VAR ligt Liverpool dwars: twee afgekeurde goals en penalty tegen, Trossard pakt bij rentree punt tegen de kampioen (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)

De stoom kwam bijna uit Jürgen Klopp zijn oren tijdens Brighton-Liverpool. Lange tijd leek de regerende Engelse kampioen die moeilijke verplaatsing tot een goed eind te brengen, maar op aangeven van de videoref kreeg de thuisploeg in blessuretijd nog een penalty nadat de man eerder al twee goals van Liverpool afgekeurd had. Leandro Trossard maakte voor Brighton zijn eerste minuten vol sinds hij begin deze maand was uitgevallen met een adductorenletsel. [naar artikel]

4. Leandro Trossard bezorgt Brighton puntje op veld van Liverpool, leider Chelsea loopt verder uit (30/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard heeft Brighton & Hove Albion een onverhoopt punt geschonken op Anfield. De Rode Duivel scoorde tegen Liverpool in de tweede helft de gelijkmaker (2-2). Daarmee deed hij ook Chelsea een plezier: The Blues wonnen zelf met 0-3 bij Newcastle United en worden steviger leider. [naar artikel]

5. Bondscoach, heb je dat gezien? Leandro Trossard solliciteert met hattrick op Liverpool nogmaals naar basisplek op WK (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ene Roberto (De Zerbi) ziet het wel. De andere Roberto (Martínez) houdt vast aan Eden Hazard. Een afwijzing waar Leandro Trossard (27) kracht uithaalt. Zie zijn hattrick tegen Liverpool, die Brighton op Anfield een punt opleverde. De eerste keer dat hij drie keer scoorde in een match in de Premier League. [naar artikel]

6. Football Talk. Trossard scoort tegen Liverpool - Batshuayi valt geblesseerd uit - Supporters Lierse stelen middenstip bij Waasland-Beveren (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard heeft zijn nu al sterke seizoen nog wat extra in de verf gezet. Brighton staat onverhoopt zesde in de Premier League, en speelde vanmiddag 2-2 gelijk tegen Liverpool, op Anfield. Via Henderson en Mane kwam Liverpool wel snel op 2-0, maar Mwepu tekende nog voor rust voor de aansluitingstreffer. In minuut 65 schakelde Leandro Trossard knap zijn mannetje uit, om dan Alisson in de korte hoek te verschalken. Alles te herdoen. Een kwartier later scoorde Trossard nog opnieuw, maar die treffer werd afgekeurd. ‘t Was zijn tweede doelpunt van het seizoen, nadat hij eerder al tegen Brentford scoorde. [naar artikel]

7. Leandro Trossard hoopt na hattrick tegen Liverpool op basisplaats tijdens WK: “Zou beloning zijn voor sterke laatste maanden” (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard was zaterdag de grote man tijdens de match tussen Liverpool en Brighton. De Rode Duivel scoorde een hattrick: een historische prestatie, want hij is pas de derde bezoekende speler die in de Premier League drie goals scoort op het veld van Liverpool. Maar mag de Brighton-speler nu ook dromen van een basisplaats bij de Rode Duivels op het aankomende WK in Qatar? [naar artikel]

8. VIDEO. Leandro Trossard trapt Arsenal na amper vier minuten op voorsprong in derby tegen Chelsea (23/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard bracht met een rake trap in de korte hoek na amper vier minuten Arsenal op voorsprong in de Londense derby tegen Chelsea. De Rode Duivel weet dezer dagen het doel staan: afgelopen weekend scoorde hij tegen Wolves en eerder deze maand trof hij in de Champions League raak tegen Bayern München en in de Premier League tegen zijn ex-club Brighton. [naar artikel]

9. LIVE. Liverpool krijgt Brighton, met Trossard in de basis, over de vloer (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 21u15 • Anfield • Trossard scoorde zondag nog tegen Tottenham [naar artikel]

10. Invaller Leandro Trossard scoort met knap lobje tegen ex-club, Arsenal springt (voorlopig) over Liverpool naar de leiding (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels zijn in bloedvorm. Na De Bruyne, Openda en Bakayoko stond ook Leandro Trossard (29) aan het kanon. Als invaller zorgde hij voor de beslissende 0-3. Door de overwinning tegen Brighton, de ex-club van Trossard, wippen The Gunners voorlopig terug over Liverpool naar de leiding. [naar artikel]

11. Sterke Leandro Trossard lukt knappe goal, maar gaat wel onderuit tegen kampioen Liverpool (08/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Leandro Trossard heeft woensdagavond opnieuw zijn visitekaartje afgegeven in de Premier League. Nadat hij met zijn club Brighton al snel 0-2 achterkwam tegen kampioen Liverpool, toonde hij zich veruit de gevaarlijkste (en beste) man bij de thuisploeg. Tot twee keer toe kwam hij dicht bij de aansluitingstreffer en op slag van rust vertaalde zoveel ijver zich in een oververdiende goal. Met een heerlijke volley nam hij Liverpool-doelman Alisson tegenvoets te grazen. [naar artikel]

12. VAR keurt twee goals Liverpool af, Brighton en Trossard stunten in extremis met gelijkspel (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Puntenverlies voor Liverpool. The Reds hebben 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Brighton, waar Trossard 65 minuten speelde. Er was - alweer - een hoofdrol weggelegd voor de VAR. [naar artikel]

13. Geen nieuwe overwinning voor Trossard en Arsenal: Liverpool sleept in de slotfase een gelijkspel uit de brand (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal leek op weg naar de zege op het veld van Liverpool, maar een treffer van Firmino deed hen de das om. Leandro Trossard mocht een dikke tien minuten invallen. [naar artikel]

14. Enkele Genkenaars wilden dat Samatta strafschop gaf, Trossard hield voet bij stuk: "Wou me aan penaltylijst houden" (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een 5-0 zege, twee goals en een assist: Leandro Trossard had alle reden tot tevredenheid na de match tegen Esch. Trossard scoorde de 5-0 van op de... [naar artikel]

15. VIDEO. Leandro Trossard telt Liverpool uit in topper, Arsenal mag blijven dromen van eerste Premier League-titel in 20 jaar (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Rode Duivel Leandro Trossard heeft als invaller Liverpool helemaal uitgeteld in de topper van de 23ste speeldag in de Premier League door de 3-1 tussen de benen van doelman Alisson te trappen. Dankzij die zege naderen The Gunners tot op twee punten van de competitieleider. [naar artikel]

16. Zonder Leandro Trossard lukt het ook: Brighton wint met duidelijke cijfers van Liverpool en springt ook over The Reds in de stand (14/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij Brighton was deze week een hoop te doen rond Leandro Trossard, die door coach Roberto De Zerbi uit de selectie geweerd werd voor de match tegen Liverpool. Zonder de Rode Duivel ging het echter ook voor dé Premier League-revelatie van dit seizoen. Brighton haalde het na een sterke tweede helft met 3-0 en wipt zo over Liverpool in de stand. [naar artikel]

17. Geen prettige middag voor Liverpool: VAR keurt twee goals af waarna Reds averij oplopen tegen Trossard & co, Klopp in de clinch met journalist (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Puntenverlies voor Liverpool. The Reds hebben 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Brighton, waar Trossard 65 minuten speelde. Er was - alweer - een hoofdrol weggelegd voor de VAR, en er was na afloop ook - alweer - een hoogst geïrriteerde Jürgen Klopp. [naar artikel]

18. KIJK. Leandro Trossard trefzeker bij Arsenal, dat Crystal Palace afmaakt en in het spoor van leider Liverpool blijft (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard en Arsenal hebben hun start niet gemist na de competitiebreak. Het won met 5-0 van Crystal Palace. Leandro Trossard scoorde het derde doelpunt op een fraaie manier. Een perfect verjaardagscadeau, want exact één jaar geleden streek de Rode Duivel neer in Londen. [naar artikel]

19. Leandro Trossard, altijd op de afspraak tegen toppers: “Opereerde tegen Chelsea een beetje als diepste spits” (31/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog maar eens heeft Leandro Trossard zijn kandidatuur voor een basisplaats bij de Rode Duivels op het WK in Qatar kracht bijgezet. Tegen Chelsea opende hij het doelpuntenfestival van Brighton. De Limburgse linkspoot zit nu al aan zeven goals in de Premier League. [naar artikel]

20. Leandro Trossard: "Tegen ons speelt Bolat telkens een wereldpartij" (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)

De gemiddelde tijd vooraleer KRC Genk dit seizoen een doelpunt slikt: 42 minuten. Op de Bosuil was het al na vier minuten prijs. Refaelov pegelde een vrijschop in het hoekje en Sinan Bolat hield Antwerp de overige 91 minuten overeind. “Tegen ons speelt Bolat elke keer een wereldpartij, ik weet niet hoe het komt”, sakkerde aanvoerder Leandro Trossard. [naar artikel]

21. LIVE. Zwak Liverpool moet achtervolgen tegen Brighton en Trossard (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

22. Du jamais vu: Wout Faes kent dramatische avond tegen Liverpool met twee owngoals in amper acht minuten (30/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Wout Faes kent een avond om nooit meer te vergeten met Leicester. In de partij op Anfield tegen Liverpool maakte de Rode Duivel op het einde de eerste helft twee owngoals in amper acht minuten. Hij deed de 0-1-voorsprong van Leicester zo eigenhandig teniet. Een fikse teleurstelling voor Faes, die voor het WK aan een sterk seizoen bezig was bij The Foxes. [naar artikel]

23. 6-1! Duivelse doelpuntenkermis, Trossard scoort twee pareltjes tegen Polen (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Vergeten is de pandoering tegen Nederland niet, maar de Rode Duivels hadden woensdag wel een stevig antwoord klaar. Ze dolden met Polen, Leandro Trossard nam twee van de zes Belgische goals voor zijn rekening. [naar artikel]

24. KIJK. Eentje met links en eentje met rechts: Trossard met twee knappe goals uitblinker tegen FC Barcelona (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is er zich eentje in de kijker aan het spelen, ook al zijn het maar oefenmatchen. Leandro Trossard (28) was in een oefenpot tegen FC Barcelona alomtegenwoordig. Na twee goals - eentje met links en eentje met rechts - werd hij na de 5-3-zege uitgeroepen tot Man van de Match. [naar artikel]