Gazet van Antwerpen

ONS OORDEEL. Peyre baas achterin bij aanvallend onmondig Malinwa

01/10/2022 - 22:59
"KV Mechelen ging met 3-0 onderuit op het veld van Club Brugge. Malinwa kon na de openingstreffer van Jutgla nooit de indruk wekken dat er iets te rapen viel in het Jan Breydelstadion. Dit zijn onze spelersbeoordelingen."

1. ONS OORDEEL. Peyre baas achterin bij aanvallend onmondig Malinwa (01/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen ging met 3-0 onderuit op het veld van Club Brugge. Malinwa kon na de openingstreffer van Jutgla nooit de indruk wekken dat er iets te rapen viel in het Jan Breydelstadion. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

2. ONS OORDEEL. Blunder achterin cash betaald, sterke Kaboré bij Malinwa (30/08/2020 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft een 1-0-nederlaag opgelopen in Gent. De Kakkers voetbalden behoorlijk mee, maar kwam toch te kort om te scoren. Ook nieuwkomer Shved, die zijn eerste minuten maakte, vond de weg naar doel niet. Gent heeft zijn eerste punten beet, Malinwa blijft achter met een 4 op 12. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

3. <B>Aanvallend onmondig Lommel SK verliest thuis van MVV</B> (31/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel SK sloot zaterdag het Nederlandse tweeluik van NAC Breda en MVV af met een tweede nederlaag op rij. Groen-wit kwam op voorsprong via Anello, maar Ntelo en Miami zorgden voor de volle buit in een weinig hoogstaande oefenpot. [naar artikel]

4. ONS OORDEEL. Sterke Bolat toch geklopt, Antwerp aanvallend te weinig (23/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft de topper tegen Standard verloren met een nipte 1-0. De Luikenaars waren baas in de eerste helft en Obbi Oulare verzilverde die overmacht met een doelpunt vanop afstand. Antwerp kreeg via Lamkel Zé nog goede mogelijkheden in de tweede helft, maar kwamen niet meer aan scoren toe. Hier zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]

5. ONS OORDEEL. Aanvallend top, verdedigend minder van Beerschot (17/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

De toeschouwers op het Kiel hebben meer dan waar gekregen voor hun geld. Beerschot en STVV zorgden voor een ongezien doelpuntenfestival en zetten 6-3 op het scorebord. Hier zijn onze spelersbeoordelingen van de Mannekes. [naar artikel]

6. ONS OORDEEL. Centrale as levert sterk werk bij Lierse, ondanks pech bracht Beerschot aanvallend ook te weinig (04/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na negentig intense minuten was het Lierse dat mocht juichen. Beerschot deed wat het kon, maar was niet bij machte om het discutabel doelpunt van Tabekou uit te wissen. Dit zijn onze spelersbeoordelingen na Lierse-Beerschot. [naar artikel]

7. ONS OORDEEL. Konaté uitblinker bij KV Mechelen, dat aanvallend te weinig bracht (17/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen heeft het onderspit moeten delven tegen Sint-Truiden. De thuisploeg toonde zich aanvallend iets gretiger en ontwrichtte de KV-defensie tot twee keer toe knap voetballend. Bij Malinwa was Mory Konaté de sterkste man. Dit zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

8. KV Mechelen blijft doorrazen in 2024: Malinwa is maatje te sterk voor onmondig KV Kortrijk en houdt top zes in het vizier (24/02/2024 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft de lijn van de laatste weken simpel doorgetrokken tegen KV Kortrijk. Tegen een zwakke en onmondige hekkensluiter kreeg Malinwa zonder écht te schitteren pas in de tweede helft echt haar schaapjes op het droge. Zo pakken Hasi en co. 17 op 21 in 2024. De bezoekers uit West-Vlaanderen blijven na een moeilijke partij met nog meer kopzorgen achter. [naar artikel]

9. ONS OORDEEL. Hoedt outstanding achterin, Mirallas matchwinnaar (30/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het duurde erg lang vooraleer Antwerp het beslissende doelpunt kon maken tegen KV Mechelen. Doelpuntenmaker van dienst was Mirallas, die zichzelf in ere herstelde. Wesley Hoedt speelde centraal achterin een voortreffelijke wedstrijd. Hier zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]

10. ONS OORDEEL. Povere prestatie van Beerschot, vooral achterin (20/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot legde een povere prestatie op de mat in Lommel. Het verloor dan ook met 1-0. Er waren lichtpunten, maar over het algemeen was het zwak. Hier zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]