Het zoete huwelijk tussen dessertenkoning Roger van Damme en tearoomketen Désirée is gestrand nog voor het goed en wel is gestart. Maandagmorgen kondigden beide partijen aan dat “sterrenchef Roger van Damme de samenwerking met Désirée beëindigt”. Beide partijen stellen dat ze in goede verstandhouding hebben besloten om de samenwerking stop te zetten. Verder doen ze er het zwijgen toe. Dat er meer dan één haar in de (bak)boter zit, lijdt geen twijfel. [naar artikel]
Het zoete huwelijk tussen dessertenkoning Roger van Damme en tearoomketen Désirée is gestrand nog voor het goed en wel is gestart. Maandagmorgen kondigden beide partijen aan dat “sterrenchef Roger van Damme de samenwerking met Désirée beëindigt”. Beide partijen stellen dat ze in goede verstandhouding hebben besloten om de samenwerking stop te zetten. Verder doen ze er het zwijgen toe. Dat er meer dan één haar in de (bak)boter zit, lijdt geen twijfel. [naar artikel]
Net als de groene tubes van op het WK van vorig jaar had Wout van Aert dankzij ploegleider Niels Albert ook in Valkenburg qua materiaal een streepje voor op de rest. [naar artikel]
Net als de groene tubes van op het WK van vorig jaar had Wout van Aert dankzij ploegleider Niels Albert ook in Valkenburg qua materiaal een streepje voor op de rest. [naar artikel]
14:43 Roger van Damme en Désirée zetten hun samenwerking stop. De sterrenchef en patissier werd in 2018 binnengehaald als het gezicht van de tearoomketen, maar nu gaat Désirée zonder van Damme verder. [naar artikel]
In Blankenberge werd een meisje van 16 jaar getroffen door een vuurpijl op het strand, in Zutendaal werd een hondje aan de leiband doodgereden op straat. Maar er gebeurde nog veel meer de afgelopen dagen. Wij selecteerden de verhalen die u niet mocht missen op HLN In de buurt dit weekend. [naar artikel]
Naast de academische wereld en de verschillende sportverenigingen ondersteunt nu ook de culinaire sector de Antwerp Pride. Speciaal voor de gelegenheid heeft chef Olivier de Vinck van Kommilfoo een kroket bedacht. Het moet dé snack bij uitstek worden tijdens het 'Love United Festival' van zaterdag. [naar artikel]
“Steak au poivre is een van de absolute klassiekers voor wie al eens een brasserie binnenstapt. Straf dat je die met moeite in de helft van de zaken redelijk tot lekker op je bord krijgt. En dan druk ik het eigenlijk nog positief uit.” Dat zegt sterrenchef Danny Horseele nadat hij als een ware toerist op en rond de Antwerpse Grote Markt zijn benen onder tafel stak, in de hoop een lekker stukje vlees te krijgen. “Ik vraag me af of sommige van die chefs hun eigen eten zelf al eens proeven. Ik twijfel eraan.” [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. In het dorpje Anthisnes kregen ze carte blanche omdat ze samenwerken met lokale boeren en kwekers. [naar artikel]
Seppe Nobels, de eerste chef met een groene Michelinster van het land, opent samen met cultureel ondernemer Joachim Marynen een kasteel in Wallonië. “De laatste wens van de burgemeester.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.