Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Na reeks nederlagen in Oekraïne vervangt Rusland bevelhebber van “speciale militaire operatie”

08/10/2022 - 15:50
"Het Russische leger heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe bevelhebber aan het hoofd komt van de zogenaamde "speciale militaire operatie" in Oekraïne. De voorbije dagen en weken leden de Russische strijdkrachten een reeks grote tegenslagen op het terrein en vanuit de top van het regime kwam er alsmaar meer ontevredenheid naar buiten over hoe de oorlog verloopt. Het is eerder zeldzaam dat Moskou zo'n beslissing publiek maakt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Na reeks nederlagen in Oekraïne vervangt Rusland bevelhebber van “speciale militaire operatie” (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Russische leger heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe bevelhebber aan het hoofd komt van de zogenaamde "speciale militaire operatie" in Oekraïne. De voorbije dagen en weken leden de Russische strijdkrachten een reeks grote tegenslagen op het terrein en vanuit de top van het regime kwam er alsmaar meer ontevredenheid naar buiten over hoe de oorlog verloopt. Het is eerder zeldzaam dat Moskou zo'n beslissing publiek maakt. [naar artikel]


2. Na reeks nederlagen vervangt Moskou bevelhebber van invasie (08/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het Russische leger heeft zaterdag aangekondigd dat een nieuwe bevelhebber aan het hoofd komt van de zogenaamde “speciale militaire operatie” in Oekraïne. De voorbije dagen en weken leden de Russische strijdkrachten een reeks grote tegenslagen op het terrein en vanuit de top van het regime kwam er alsmaar meer ontevredenheid naar buiten over hoe de oorlog verloopt. [naar artikel]


3. Live - Moskou vervangt bevelhebber ‘speciale operatie’ na zoveelste nederlaag • Beelden tonen enorme ravage Krimbrug (08/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Oekraïne: Rusland zit zelf achter explosie Krimbrug • Moskou vervangt bevelhebber ‘speciale operatie’ na zoveelste nederlaag (08/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Rusland vervangt bevelhebber na zoveelste nederlaag in Oekraïne met ‘legendarisch’ en ‘controversieel’ figuur (09/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Russisch bevelhebber onthult ultieme doel van tweede fase “speciale operatie” in Oekraïne en het lijkt slecht nieuws voor Odesa en Moldavië (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een Russisch bevelhebber heeft meer licht geworpen op het ultieme doel van de tweede fase van de Russische “speciale operatie” in Oekraïne. Die is deze week van start gegaan. En het lijkt slecht nieuws voor de Oekraïense havenstad Odesa en Moldavië, een buurland van Oekraïne [naar artikel]


7. Amerikaanse militaire bevelhebber voor Midden-Oosten brengt geheim bezoek aan Syrië (26/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse generaal Joseph Votel van Centcom, het militair commando van de Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten, heeft vrijdag Syrië [naar artikel]


8. VS-bevelhebber operaties Afrika: 'Maar heel weinig problemen hebben militaire oplossing' (10/03/2018 - Knack)

Slechts heel weinig problemen in Afrika kunnen militair opgelost worden. Bovendien kunnen terreurgroepen nooit écht helemaal verslagen worden. Dat verklaarde de Amerikaanse bevelhebber voor militaire operaties in Afrika, generaal Thomas Waldhauser, afgelopen week tegenover het Congres. [naar artikel]


9. Live - Bevelhebber Nederlandse landmacht waarschuwt voor oorlog met Rusland • Washington geeft laatste schijf militaire hulp voor Oekraïne vrij (28/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!