Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Rusland benoemt nieuwe generaal om Oekraïne-offensief te leiden: "Hij is een controversieel figuur, zelfs naar Russische maatstaven”

08/10/2022 - 17:23
"Het Russische leger heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe bevelhebber aan het hoofd komt van de zogenaamde "speciale militaire operatie" in Oekraïne. De voorbije dagen en weken leden de Russische strijdkrachten een reeks grote tegenslagen op het terrein en vanuit de top van het regime kwam er alsmaar meer ontevredenheid naar buiten over hoe de oorlog verloopt. Het is eerder zeldzaam dat Moskou zo'n beslissing publiek maakt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland benoemt nieuwe generaal om Oekraïne-offensief te leiden: "Hij is een controversieel figuur, zelfs naar Russische maatstaven” (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het Russische leger heeft vandaag aangekondigd dat een nieuwe bevelhebber aan het hoofd komt van de zogenaamde "speciale militaire operatie" in Oekraïne. De voorbije dagen en weken leden de Russische strijdkrachten een reeks grote tegenslagen op het terrein en vanuit de top van het regime kwam er alsmaar meer ontevredenheid naar buiten over hoe de oorlog verloopt. Het is eerder zeldzaam dat Moskou zo'n beslissing publiek maakt. [naar artikel]


2. New York Times: “Clinton won naar alle normale maatstaven” (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)

“Naar alle normale maatstaven heeft Hillary Clinton het debat duidelijk gewonnen.” Tot dat verdict komen de opiniemakers die de New York Times heeft samengebracht om het eerste presidentiële debat tussen Clinton en Donald Trump te beoordelen. Maar ook: “Er was sprake van een fundamentele asymmetrie, want de verschrikkelijke waarheid was dat een van de deelnemers niets eerlijk te bieden had.” [naar artikel]


3. Abou Jahjah: "Voor bezetting in Palestina gelden blijkbaar andere maatstaven" (09/01/2017 - De Redactie)

De uitspraak van Dyab Abou Jahjah na de aanslag in Jeruzalem blijft de gemoederen beroeren. Hypocriet, meent de activist. "Men doet alsof ik een controversieel standpunt heb geuit, terwijl Belgen die zich hebben verzet tegen hun bezetter, als helden worden vereerd." [naar artikel]


4. Zelfs voor zijn maatstaven is Kanye West's recente gedrag bedenkelijk: wat is er met hem aan de hand? (15/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. "Harry heeft een aantal maatstaven overschreden": père Gilbert over de vergelijking tussen de Britse prins en Laurent (30/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hij zegende twee decennia geleden het huwelijk van prins Laurent en prinses Claire in, en ook vandaag behoort Guy Gilbert (88) nog tot het kransje vertrouwelingen van de excellentie. “We gingen al vaak samen naar Lourdes”, vertelt de Franse priester in een uitvoerig gesprek met Paris Match. “En ieder jaar komt het gezin bij mij langs, in de Provence.” [naar artikel]


6. Generaal ontslagen, generaal gedood: Rusland verliest officieren aan de lopende band (13/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De Russische generaal-majoor Ivan Popov heeft – naar eigen zeggen – zijn spullen mogen pakken nadat hij commentaar op de legertop leverde. Kort daarvoor kwam zijn collega Oleg Tsokov om het leven bij een Oekraïense raketaanval. Volgens westerse analisten verliest Rusland ongebruikelijk snel zijn hoogste officieren. [naar artikel]


7. Opnieuw stoelendans in Russische legertop: betekent afscheid van ‘Generaal Armageddon’ komst van nieuwe Russische offensieven? (12/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 • ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ • Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!