Tienkoppig Seraing geeft in extra tijd de overwinning uit handen tegen Oostende

08/10/2022 - 20:31
"Elk een puntje: daar schieten zowel Seraing als KV Oostende weinig mee op. Pas in de blessuretijd kon een matig KVO, met héél veel moeite tegen een tienkoppige thuisploeg, nog een gelijkspel (1-1) uit de brand slepen. Bij Seraing sloegen ze zich voor het hoofd, want het had de hele wedstrijd al kansen bij de vleet gemist. "

1. Tienkoppig Seraing geeft in extra tijd de overwinning uit handen tegen Oostende (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Elk een puntje: daar schieten zowel Seraing als KV Oostende weinig mee op. Pas in de blessuretijd kon een matig KVO, met héél veel moeite tegen een tienkoppige thuisploeg, nog een gelijkspel (1-1) uit de brand slepen. Bij Seraing sloegen ze zich voor het hoofd, want het had de hele wedstrijd al kansen bij de vleet gemist. [naar artikel]

2. Tienkoppig Union verkoopt Seraing fikse bolwassing en start 2022 met klinkende overwinning (18/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Union is niet voor niets een tweede keer in drie dagen naar Seraing afgezakt: de troepen van coach Felice Mazzu breidden hun 0-2 voorsprong van zaterdag zelfs nog uit tot 0-4 na penaltydoelpunten van Teuma en Undav. Union behoudt zo zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Club Brugge. Seraing blijft volop verwikkeld in de degradatiestrijd. [naar artikel]

3. Tienkoppig KV Oostende mee aan de leiding nadat het scheve situatie rechtzet in spektakelduel tegen Seraing (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

In een bijzonder hectische wedstrijd heeft KV Oostende op Seraing de drie punten gepakt. Ondanks een achterstand halverwege én een uitsluiting gaat de kustploeg na vier speeldagen samen met Union aan de leiding. [naar artikel]

4. Tienkoppig KV Oostende sleept punt uit de brand in kelderkraker tegen Seraing (31/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Seraing en KV Oostende zijn zondag op de 27e speeldag in de Challenger Pro League niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. In de stand blijft KV Oostende veertiende (26 punten), net boven de degradatiezone, met twee punten meer dan Seraing (24 punten). SL16 (de beloftenploeg van Standard Luik) is troosteloos laatste met 17 punten en is daarmee, op drie wedstrijden van het einde, quasi zeker van degradatie. [naar artikel]

5. Tienkoppig Oostende sleept punt uit de brand in kelderkraker tegen Seraing (31/03/2024 - Sporza)

Seraing en Oostende hebben elkaar geen tik kunnen uitdelen in de degradatiestrijd. Seraing mocht 75 minuten met een mannetje meer spelen, maar gaf toch een voorsprong nog uit handen: 1-1. [naar artikel]

6. Ondanks vroege rode kaart en penalty tegen sleept KV Oostende toch punt uit de brand in kelderkraker in Seraing: “We beschouwen deze draw als een overwinning” (31/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Seraing of KV Oostende degradeert straks voor het tweede seizoen op rij. Het duel tussen beide bedreigde ploegen in het Stade du Pairay leverde op Pasen geen winnaar op. Door het 1-1-gelijkspel op bezoek bij Les Metallos hebben de Kustboys de betere papieren, want KVO behoudt twee punten voorsprong op Seraing. [naar artikel]

7. LIVE. De bal rolt weer in het Lotto Park! Knokt Anderlecht zich nog voorbij tienkoppig Seraing? (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 3de speeldag Jupiler Pro League • RSCA op zoek naar eerste zege • Aftrap: 18u30 • Lotto Park [naar artikel]

8. Tienkoppig Seraing houdt lang stand in Anderlecht, maar paars-wit pakt uiteindelijk wel (ruime) eerste competitiezege (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

De kop is eraf voor Anderlecht in de Jupiler Pro League. Paars-wit rekende vanavond eenvoudig af met een tienkoppig Seraing: 3-0. Het duurde wel tot diep in de tweede helft voor paars-wit zijn overwicht omzette in goals. Die kwamen van de voeten van Kiese Thelin, Gómez en Amuzu. [naar artikel]

9. LIVE. Wat een ommekeer! Tienkoppig Union speelt Seraing hélemaal weg en gaat van 0-2 naar 3-2 (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 11de speeldag • Aftrap: 16u15 • Stade Joseph Marien • Union staat derde (19 punten), Seraing dertiende (12) [naar artikel]

10. Tienkoppig Union recht de rug in de tweede helft en wint duel der promovendi oververdiend met 4-2 van Seraing (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zaterdagmiddag na een spectaculaire wedstrijd de drie punten thuisgehouden tegen Seraing. Union stond aan de rust met een mannetje minder nochtans 0-2 achter, maar Kaoru Mitoma ontbond in de tweede helft zijn duivels en lag met een hattrick aan de basis van de 4-2 overwinning. [naar artikel]