Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Niels Destadsbader & Miguel Wiels vieren tien jaar op de planken met nieuwe tournee

09/10/2022 - 19:09
"Al tien jaar vormen Niels Destadsbader (34) en Miguel Wiels (50) een succesvolle muzikale tandem. Denk maar aan hits als ‘Skwon meiske’, ‘Een beetje anders’ en ‘Mee naar boven’. Om die mijlpaal te vieren, trekt het duo volgend jaar de theaters in."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Niels Destadsbader & Miguel Wiels vieren tien jaar op de planken met nieuwe tournee (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Al tien jaar vormen Niels Destadsbader (34) en Miguel Wiels (50) een succesvolle muzikale tandem. Denk maar aan hits als ‘Skwon meiske’, ‘Een beetje anders’ en ‘Mee naar boven’. Om die mijlpaal te vieren, trekt het duo volgend jaar de theaters in. [naar artikel]


2. Miguel Wiels en Niels Destadsbader vieren tienjarig jubileum met nieuwe tournee (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niels Destadsbader (34) en Miguel Wiels (50) hebben iets te vieren. De twee heren werken inmiddels al maar liefst tien jaar samen en om die samenwerking te vieren, duikt het duo vanaf volgend jaar enkele Vlaamse theaterzalen in. [naar artikel]


3. Beste vrienden Niels Destadsbader en Miguel Wiels delen alles met elkaar: "Als ik zie hoe Miguel omgaat met zijn gezin, dan kriebelt het wel" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

?Ondanks een leeftijdverschil van zestien jaar zijn Niels Destadsbader (29) en Miguel Wiels (45) beste vrienden. De twee werken nauw samen op... [naar artikel]


4. Niels Destadsbader opnieuw op de planken in spektakelmusical ‘14-18’: “Voor deze rol zal ik voor de eerste keer in mijn leven een snor hebben” (08/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Niels Destadsbader keert na zeventien jaar terug naar musical, met een hoofdrol in de nieuwe versie van de spektakelmusical ‘14-18’. “De Warmste Week moet nog komen maar ik sta nu al klaar om te vlammen in ‘14-18’”, geniet Niels. [naar artikel]


5. Onze Cercle-watcher Luc Verweirder schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


6. Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


7. Knap eerbetoon aan Miguel Van Damme: Anderlecht speelt met ‘Miguel’ op truitjes die daarna geveild worden voor goede doel (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een knap gebaar van Anderlecht. De spelers van paars-wit spelen in de topper tegen Club Brugge met ‘Miguel’ als naam op de rug. Een eerbetoon aan... [naar artikel]


8. Cercle Brugge wil Miguel Van Damme gepast eren: “We laten ons hoofd niet hangen, dat is het laatste wat Miguel zou willen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge is in diepe rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Woensdagavond was er een publiek rouwmoment aan het Jan Breydelstadion, zaterdag is er de begrafenis en zondag volgt al de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Een rollercoaster van emoties. De Vereniging wil er alles aan doen om haar doelman de komende dagen gepast te eren. “Alles met het volle respect voor zijn vrouw, dochter en ouders.” [naar artikel]


9. Kyana Dobbelaere, de weduwe van Miguel Van Damme: ‘Ik hield het vol omdat Miguel zo sterk was’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. De weduwe van Miguel Van Damme: ‘De living stond vol met kloeke beren die weenden, maar Miguel zelf toonde geen emotie meer’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!