Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Doden bij explosies in centrum Kiev en andere steden • Zelensky: ‘Rusland probeert ons van aarde te vegen’

10/10/2022 - 09:02
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Doden bij explosies in centrum Kiev en andere steden • Zelensky: ‘Rusland probeert ons van aarde te vegen’ (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. LIVE. Explosies in verschillende Oekraïense steden, ook in Kiev nieuwe ontploffingen - Zelensky: “Rusland probeert ons van aardbodem te vegen” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Oekraïense hoofdstad Kiev zijn doden en gewonden gevallen bij meerdere explosies in de stad. Dat zeggen de hulpdiensten aan de publieke omroep Suspilne. Hoeveel slachtoffers er zijn is nog niet bekend. Ook in andere steden waren er ontploffingen. Rusland had eerder gedreigd met vergelding voor de verwoestende explosie op de voor de Russen strategisch belangrijke Krimbrug. [naar artikel]


3. LIVE. Zelensky beschuldigt Rusland van raketaanval op cultureel centrum - Rusland bestempelt schaakgrootmeester Kasparov als “buitenlandse agent” (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘The New York Times’ heeft video’s bemachtigd die bewijzen dat Russische paratroepers betrokken waren bij executies in het Oekraïense Boetsja. De Russische invasie slaat elke maand een gat van zowat 5 miljard dollar (4,75 miljard euro) in de Oekraïense begroting. Dat zegt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. “Om ons staande te houden in de oorlog om vrijheid, hebben we snelle en voldoende financiële ondersteuning nodig”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


4. Explosies Sri Lanka – Minstens 42 doden bij explosies (21/04/2019 - Metro)

In Sri Lanka zijn zondag minstens 42 mensen gedood en honderden gewond geraakt bij een reeks explosies in kerken en hotels. Dat heeft de politie gemeld. De politie maakt gewag van zes explosies. In de hoofdstad Colombo hebben ontploffingen plaatsgevonden in drie luxehotels: het Shangri La, het Cinnamon Grand en het Kingsbury-hotel. De drie andere […] Het bericht Explosies Sri Lanka – Minstens 42 doden bij explosies verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Live - Zelensky: ‘Rusland probeert met energieoorlog het normale leven van Europeanen te vernietigen’ (04/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Rusland erkent voor het eerst verlies in Oekraïne: ‘Kremlin probeert Poetin vrij te pleiten’ • Zelensky bezoekt bevrijde stad Izjoem (14/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Regen van raketten op Oekraïense steden • Zelensky: ‘Rusland probeert ons van de aardbodem te vegen’ (10/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oekraïne. Zelensky: Rusland probeert grote migratiegolf uit te lokken • VS: Iraniërs helpen Russen met drones op bezette Krim (20/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Hoe Zelensky de oorlog naar Rusland probeert te brengen zonder daarbij het Westen mee te sleuren (01/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!