Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Oekraïense president Zelenski vraagt G7 om raketschild na Russische raketaanvallen, NAVO belooft meer steun

11/10/2022 - 18:29
"De Oekraïense president Volodimir Zelenski vraagt het Westen om meer militaire steun, een dag na de reeks Russische raketaanvallen op Oekraïne. Zelenski pleit opnieuw voor een raketschild boven zijn land, waarmee een einde zou moeten komen aan de Russische luchtaanvallen. De NAVO, het westerse militaire bondgenootschap, heeft beloofd dat het zijn steun aan Oekraïne nog zal opvoeren."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïense president Zelenski vraagt G7 om raketschild na Russische raketaanvallen, NAVO belooft meer steun (11/10/2022 - VRT NWS)

De Oekraïense president Volodimir Zelenski vraagt het Westen om meer militaire steun, een dag na de reeks Russische raketaanvallen op Oekraïne. Zelenski pleit opnieuw voor een raketschild boven zijn land, waarmee een einde zou moeten komen aan de Russische luchtaanvallen. De NAVO, het westerse militaire bondgenootschap, heeft beloofd dat het zijn steun aan Oekraïne nog zal opvoeren. [naar artikel]


2. In zijn toenadering tot de NAVO is het Rusland inzake bewapening om twee thema’s te doen: het raketschild en het New START-programma. Wat houden die in? Het raketschild in Centraal-Europa (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Russische president Medvedev dreigt met vernietiging raketschild (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Duitsland overweegt raketschild van 2 miljard euro te plaatsen tegen Russische aanvallen (28/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Duitse regering overweegt een raketschild te installeren om zich beter te kunnen verdedigen tegen aanvallen uit Rusland. Maar hoe werkt dat? Kan dat niet beter Europees worden bekeken? En wat doet ons land? [naar artikel]


5. Wit-Russische president beschuldigt Oekraïne van raketaanvallen op militaire doelen (02/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft zijn buurland Oekraïne ervan beschuldigd raketaanvallen op militaire doelen uitgevoerd te hebben. [naar artikel]


6. Wit-Russische president Loekasjenko beschuldigt Oekraïne van raketaanvallen en dreigt met aanval op “beslissingscentra” van westerse landen (03/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft zaterdag zijn buurland Oekraïne ervan beschuldigd raketaanvallen op militaire doelen te hebben uitgevoerd. Hij dreigde – tijdens een toespraak naar aanleiding van de Onafhankelijkheidsdag van zijn land – ook met aanvallen op westerse landen als Wit-Rusland aangevallen zou worden. [naar artikel]


7. Wit-Russische president Loekasjenko beschuldigt Oekraïne van raketaanvallen en dreigt met aanval op westerse “beslissingscentra” (03/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft zaterdag zijn buurland Oekraïne ervan beschuldigd raketaanvallen op militaire doelen te hebben uitgevoerd. Hij dreigde – tijdens een toespraak naar aanleiding van de Onafhankelijkheidsdag van zijn land – ook met aanvallen op westerse landen als Wit-Rusland aangevallen zou worden. [naar artikel]


8. Live - Oekraïne meldt Russische raketaanvallen op Odessa - Pro-Russische rebellen: weer 50 burgers weg uit fabriek Marioepol (07/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Aantal doden en gewonden na Russische raketaanvallen loopt op • Stemming VN over Russische annexatie openbaar (11/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Israël activeert verbeterd raketschild (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Israël heeft vandaag zijn verbeterde raketschild in gebruik genomen. De mogelijkheden om interballistische raketten te onderscheppen zijn [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!