Aan welke Limburgse hogeschool of universiteit is het smullen geblazen? Waar smaakt de puree als in het ziekenhuis en waar droom je al van oma’s recept? En hoe diep moet je daarvoor in de buidel tasten? Wij deden de test bij Hogeschool UCLL, Hogeschool PXL en UHasselt. [naar artikel]
Het personeel en studenten van de UCLL Campus Sociale School Heverlee zijn maandag een boycotactie gestart van het restaurant in hun gebouw omdat uitbater Horeservi een werkneemster ontslagen heeft die er al 21 jaar werkte. [naar artikel]
Wekenlang protesteerden studenten van de UCLL in Heverlee tegen het ontslag van Marleen, een medewerkster in het studentenrestaurant. Gisteren werd eindelijk een compromis bereikt, schrijft studentenblad Veto. Vandaag kunnen de studenten dus weer zonder morele problemen gaan eten in het restaurant. [naar artikel]
Vandaag werd de nieuwe uitgave van Gault&Millau met de beste Belgische restaurants voorgesteld. De anonieme inspecteurs van de gids hebben dit [naar artikel]
Sinds maandagavond kan je op culinaire zender njam! kijken naar het programma 'It’s APEROTIME somewhere in the world', waarin bartender Hannah van Ongevalle wereldklassiekers én haar eigen cocktails mixt. Vandaag leert ze ons hoe je kerstkater kan vermijden en hoe je lekkere cocktail zonder alcohol maakt. [naar artikel]
De Leuvense bierbrouwer AB Inbev haalt zijn Stellaglazen van 33 centiliter met ribbeltjes op de rand uit het assortiment. Het bedrijf wil zijn bier zien drinken uit een kelkglas. Maar dat vinden veel klanten maar niks, zo blijkt uit deze rondvraag in enkele Leuvense cafés. [naar artikel]
https://images0.persgroep.net/rcs/cjWdvwhrbyO1QeC_aJ41xHLtBfU/diocontent/113143167/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.