Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Gezien, Louis van Gaal? Danjuma (ex-Club) speelt zich met piekfijne goal in de kijker voor WK-selectie bij Oranje

18/10/2022 - 13:42
"Arnaut Danjuma Groeneveld heeft Villarreal met twee doelpunten langs Osasuna geleid in de Spaanse competitie. Villarreal klom naar de zevende plek in La Liga en heeft nu 15 punten, 10 minder dan koploper Real Madrid."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gezien, Louis van Gaal? Danjuma (ex-Club) speelt zich met piekfijne goal in de kijker voor WK-selectie bij Oranje (18/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft Villarreal met twee doelpunten langs Osasuna geleid in de Spaanse competitie. Villarreal klom naar de zevende plek in La Liga en heeft nu 15 punten, 10 minder dan koploper Real Madrid. [naar artikel]


2. VIDEO. Gezien, Lionel Messi? Inter Miami-baas David Beckham toont dat ook hij nog altijd een piekfijne traptechniek heeft (26/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Lionel Messi heeft zijn start bij Inter Miami niet gemist. De Argentijn scoorde al drie keer in twee wedstrijden in de Leagues Cup, waaronder een fantastische vrije trap tegen Cruz Azul. Grote baas David Beckham liet zich echter niet onbetuigd. De Engelsman postte op TikTok een video waarbij hij een vrije trap knap tegen de netten schiet. Gezien, Leo? [naar artikel]


3. Piekfijne Kate Middleton toont haar baby met de glimlach: “Maar ze voelde zich wellicht niet op en top” (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Maandagmiddag beviel Kate Middleton van haar derde kindje, een paar uur later toonde ze de kleine prins al aan de wereldpers. Ze zag er stralend uit in een rode jurk en elk haartje lag perfect. Maar of ze haar ook goed voelde? Dat valt volgens gynaecologe Isabelle Dehaene, verbonden aan het UZ Gent, en Paulien De Smet van blog Mama Baas te betwijfelen. [naar artikel]


4. FT buitenland: "Ancelotti weigerde de job van Italiaans bondscoach" - Victor Vazquez (ex-Club Brugge) pakt uit met piekfijne treffer (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]


5. LIVE. Club op voorsprong na knappe goal achter het steunbeen van Wesley, Diatta verzorgde de piekfijne assist (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Jan Breydelstadion • Nadert Club weer op Genk? • Aftrap: 14u30 [naar artikel]


6. Ivan Leko vol vertrouwen naar Salzburg, waar Club op piekfijne grasmat aantreedt: “Morgen is het Kerstmis” (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Het respect voor Salzburg is groot, maar het vertrouwen in mijn ploeg is nog groter.” Aan het woord: Ivan Leko, die morgenavond met Club Brugge in... [naar artikel]


7. LIVE. Messi zet Barcelona met piekfijne vrije trap op voorsprong (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag La Liga • Aftrap: 20u45 • Benito Villamarin • FC Barcelona verkeert in bloedvorm [naar artikel]


8. LIVE. Vlap tikt piekfijne voorzet van Murillo binnen, maar feestje gaat niet door wegens offside (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Aftrap: 20u30 • AFAS Stadion [naar artikel]


9. LIVE. Op slag van rust heeft Dortmund dubbele kloof beet, Hazard brak de ban met piekfijne assist op Haaland (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Duitsland is het eerste Europese topland waar de bal weer aan het rollen gaat. De Bundesliga hervat op de 26ste speeldag, met Borussia... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!