Steuckers met twee doelpunten opnieuw beslissend voor MVV

23/10/2022 - 11:13
"In de Nederlandse eerste divisie heeft MVV een 3-1-overwinning behaald tegen staartploeg Den Bosch. Voor STVV-huurling Jarne Steuckers was er opnieuw een glansrol weggelegd. De 20-jarige Truienaar scoorde twee keer, wat hem een applausvervanging opleverde."

1. Steuckers met twee doelpunten opnieuw beslissend voor MVV (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

In de Nederlandse eerste divisie heeft MVV een 3-1-overwinning behaald tegen staartploeg Den Bosch. Voor STVV-huurling Jarne Steuckers was er opnieuw een glansrol weggelegd. De 20-jarige Truienaar scoorde twee keer, wat hem een applausvervanging opleverde. [naar artikel]

2. ONZE PUNTEN. Koita andermaal beslissend, ook Steuckers eist hoofdrol op (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV eindigde de reguliere competitie met een knappe 2-1-zege op Stayen tegen Club Brugge. Dit zijn onze punten. [naar artikel]

3. KIJK. Rode Duivel Openda opnieuw beslissend met twee doelpunten, Leipzig maakt gehakt van Köln met zesklapper (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een makkelijke overwinning met dank aan Loïs Openda. De Rode Duivel was met twee doelpunten opnieuw van goudwaarde voor Leizpig. De thuisploeg liet geen spaander heel van Köln en won met 6-0. [naar artikel]

4. Invaller Thorgan Hazard schittert met twee doelpunten, ook Origi is beslissend (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach klopte Hertha Berlijn met 2-1. Kalou zette de bezoekers vlak voor rust op 0-1, maar invaller Thorgan Hazard wiste de achterstand eigenhandig uit. Hij scoorde binnen het laatste kwartier tweemaal op enkele minuten tijd. Hazard was bij de rust ingevallen. [naar artikel]

5. Refaelov wéér beslissend, met twee doelpunten: ‘Maestro’ tweette RSCA, en da’s een goeie samenvatting (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor wie dacht dat Anderlecht het voetballen verleerd was: mis. Een monsterscore had zomaar gekund tegen Zulte Waregem - te vaak was het ‘net niet’. De hoofdrol was voor ‘Maestro’ Refaelov. [naar artikel]

6. Luca Oyen en Maarten Vandevoordt (KRC Genk) zitten opnieuw in selectie Jonge Duivels, Jarne Steuckers (STVV) valt af (10/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Bondscoach Gill Swerts maakte vrijdagmiddag ook zijn selectie van 23 spelers bekend voor de twee belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van de Jonge Duivels tegen Schotland (17 november) en Spanje (21 november). Met Maarten Vandevoordt en Luca Oyen, zonder Jarne Steuckers. [naar artikel]

7. Steuckers botst tegen fotograaf, maar de twee geven een handje (18/12/2023 - Sporza)

8. Steuckers zet Truiense play-offambities in de verf met twee goals tegen Westerlo (31/03/2024 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft zijn start in play-off 2 niet gemist. Het won thuis van Westerlo met 2-0. Jarne Steuckers werd man van de match met één doelpunt voor en één na de rust. De Kanaries zijn mee in het spoor van AA Gent en KV Mechelen. [naar artikel]

9. LIVE FEYENOORD-PSV. Uitploeg slaat twee keer toe in drie minuten, Bakayoko opnieuw beslissend met assist (03/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Feyenoord krijgt vanmiddag PSV op bezoek. De Eindhovenaren lieten dit seizoen nog geen enkele steek vallen en staan autoritair aan de leiding. De wedstrijd kwam traag op gang, maar na het halfuur kon de thuisploeg toch enkele keren dreigen. PSV - met Bakayoko én Vertessen - kon niet klagen met een 0-0 ruststand. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]