23/10/2022 - 22:34
"Limburg United B was duidelijk de mindere van Oxaco, Lommel verloor nipt van Lier. Zowel Tongeren als Sint-Truiden verloren voor het eerst. Hasselt en Stevoort deden een prima zaak. Hades tot slot won de derby bij de Miners B."

1. OVERZICHT BASKETBAL. Gehavend Limburg United B zwaar de boot in, Hades blijft ongeslagen (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Limburg United B was duidelijk de mindere van Oxaco, Lommel verloor nipt van Lier. Zowel Tongeren als Sint-Truiden verloren voor het eerst. Hasselt en Stevoort deden een prima zaak. Hades tot slot won de derby bij de Miners B. [naar artikel]

2. Overzicht provinciaal basketbal: Eerste zege voor Sint-Truiden bij de mannen, Zonhoven ongeslagen bij de vrouwen (17/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden boekte een eerste zege tegen Hasselt. Ondanks 10 driepunters verloor Hades zwaar van leider Zolder. Optima won vlot van Lommel. Bij de dames brachten Zonhoven en Femina moeilijke verplaatsingen tot een goed einde. [naar artikel]

3. OVERZICHT PROVINCIAAL BASKETBAL. Zolder zet ongeslagen reeks voort, Stevoort wint vlot van Tongeren (12/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Een oppermachtig Zolder kende weinig tegenstand in Nieuwerkerken. Stevoort won vlot van Tongeren en volgt in het spoor van de leider. Bij de dames won Stevoort de derby in Hasselt en blijft leider Zonhoven zo op de hielen zitten. [naar artikel]

4. OVERZICHT PROVINCIAAL BASKETBAL. Zolder A en B hele seizoen ongeslagen bij de heren, Stevoort verliest topper bij de dames (30/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Zowel Zolder A in eerste provinciale als Zolder B in tweede provinciale wonnen hun laatste wedstrijd van het seizoen. Stevoort B verstevigde zijn tweede plaats dankzij een sublieme Thysen. Bij de vrouwen verloor Stevoort de derby van Hasselt. Femina Habac B vierde de titel in tweede provinciale. [naar artikel]

5. PROVINCIAAL BASKETBAL. Lummen blijft ongeslagen, Hades verslaat Stevoort B in beker van Limburg (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In eerste provinciale boekte Lummen zijn vijfde zege op rij, terwijl Lommel C aansluiting houdt met de top. Volgende speeldag komen beide teams tegen elkaar uit. In de beker van Limburg won coach Roost met Hades tegen zijn ex-ploeg Stevoort B. [naar artikel]

6. PROVINCIAAL BASKETBAL. Stevoort verslaat gehavend Bilzerse (17/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Leider Stevoort won van een verdienstelijk Bilzerse. Optima won voor de vijfde keer op rij. Lummen behaalde een tweede zege. Hades ging andermaal onderuit en zoekt een nieuwe coach. [naar artikel]

7. BASKETBAL OVERZICHT. Limburg United B verliest voor het eerst na tien zeges op rij (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Na Lommel verloor ook Limburg United B afgelopen weekend een topper. In 1ste landelijke pakten staartploegen Beringen en Limburg United C hun vijfde overwinning. Stevoort springt na winst tegen Brugge naar de derde plaats. [naar artikel]

8. OVERZICHT BASKETBAL. Stevoort B houdt Limburg United C af, Sint-Truiden boekt derde zege op rij (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Eersteprovincialer Stevoort was niet onder de indruk van Limburg United C en won haar wedstrijd in de Beker van Vlaanderen met overtuiging. Bij de Miners A en B speelde de 18-jarige Ward Looyens zich in de kijker. [naar artikel]

9. OVERZICHT BASKETBAL. Limburg United B bekert verder, Lommel wint eerste competitiematch (19/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Na Hasselt en Lommel, plaatste ook Limburg United B zich na de poules voor de 16de finales van de Beker van België. Het fel verjongde Lommel deed aan klantenbinding door zijn eerste competitiematch te winnen. [naar artikel]

10. BASKETBAL OVERZICHT. STBB te sterk voor Limburg United C, Lommel bekert verder (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden was in de beker van Limburg heer en meester tegen reeksgenoot United C. Lommel plaatste zich dan weer voor de achtste finales van de beker van Vlaanderen. Hasselt en STBB komen daarin nog op latere datum tegen elkaar uit. [naar artikel]