Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Voor u uitgelegd: waarom kreeg Adingra rood voor een trekfout en Derijck voor een tackle op de enkel niét?

24/10/2022 - 09:25
"Hét moment in de topper tussen Union en Club Brugge zaterdagavond, was de penalty voor Club na een VAR-interventie in combinatie met de rode kaart voor Adingra. “Terecht”, voor onze huisref Tim Pots. “Maar ook Derijck had vorige week donderdag tegen Anderlecht altijd rood moeten krijgen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Voor u uitgelegd: waarom kreeg Adingra rood voor een trekfout en Derijck voor een tackle op de enkel niét? (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hét moment in de topper tussen Union en Club Brugge zaterdagavond, was de penalty voor Club na een VAR-interventie in combinatie met de rode kaart voor Adingra. “Terecht”, voor onze huisref Tim Pots. “Maar ook Derijck had vorige week donderdag tegen Anderlecht altijd rood moeten krijgen.” [naar artikel]


2. Penalty voor Essevee na trekfout (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Penalty voor Essevee na trekfout [naar artikel]


3. LIVE. Penalty voor Real na domme trekfout Lenglet (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


4. LIVE. Real op voorsprong! Ramos mist niet vanop stip na domme trekfout Lenglet, Messi & co aan zet (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


5. LIVE. Real in de miserie! Vázquez gaat opnieuw de mist in met trekfout in zestien, Courtois geklopt vanop de stip (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nu dan? Kan Eden Hazard in de halve finale van de Supercopa zijn stempel eindelijk drukken bij Real Madrid? Hazard krijgt tegen Athletic Bilbao alvast een basisplek van Zinédine Zidane. Uiteraard staat Thibaut Courtois onder de lat. Schitteren onze Rode Duivels? Bij winst wacht zondag FC Barcelona in de strijd om de trofee. Volg de wedstrijd op deze pagina LIVE! [naar artikel]


6. Standard-speler Konstantinos Laifis riskeert schorsing voor trekfout (13/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Bondsparket heeft maandag een match schorsing en 1.000 euro boete voorgesteld voor Standard-verdediger Kostas Laifis. Die trok zondag tegenstander Selemani achteruit aan het truitje en verhinderde zo een doelkans. [naar artikel]


7. VIDEO. Had Nieuwkoop voor deze trekfout op doorgebroken Ekkelenkamp geen geel maar rood moeten krijgen? (28/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Had Union deze match niet met tien maar met negen moeten eindigen? Bij Antwerp vinden ze ongetwijfeld van wel. Een trekfout van Bart Nieuwkoop op de doorgebroken Jurgen Ekkelenkamp werd door scheidsrechter Erik Lambrechts bestraft met geel. Oordeel zelf. [naar artikel]


8. LIVE. Union neemt wedstrijd meteen in handen, poging van Adingra gaat naast (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Stayen • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]


9. LIVE. Nieuwkomer Adingra brengt Union op geniale wijze op gelijke hoogte, krijgen we nog een winnaar? (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Stayen • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!