Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

3 exclusieve recepten van Piet Huysentruyt uit nieuwe culinaire biografie: “De moambe is een eerbetoon aan mijn vader, de rijstpap aan mijn moeder”

25/10/2022 - 17:20
"HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 3 exclusieve recepten van Piet Huysentruyt uit nieuwe culinaire biografie: “De moambe is een eerbetoon aan mijn vader, de rijstpap aan mijn moeder” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek. [naar artikel]


2. Wie is de sterrenchef achter 'SOS Piet’? Huysentruyt brengt culinaire biografie en receptenbundel uit: “Een restaurant in Zuid-Afrika zie ik nog wel zitten” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek. [naar artikel]


3. "Verdorie, ik mis mijn vrouw!": videodagboek van culinaire wereldtour Piet Huysentruyt (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Piet Huysentruyt werkt momenteel een wereldtournee af met zijn restaurant Likoké. Een langgerekte ode aan zijn vader met als slotstuk het... [naar artikel]


4. "Dit is écht een droom die uitkomt": videodagboek van culinaire wereldtour Piet Huysentruyt (28/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na Bali doet Piet Huysentruyt met zijn ‘Likoké On Tour’ Singapore aan. Hij kookt er samen met de wereldbekend kok Andre Chiang van restaurant... [naar artikel]


5. "Welkom in Zuid-Afrika": videodagboek van culinaire wereldtour Piet Huysentruyt (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Na succesvolle passages in Kortrijk, Japan, Bali en Singapore zijn Piet Huysentruyt en zijn keukenteam in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek aan het... [naar artikel]


6. Piet Huysentruyt brengt nieuw kookboek ‘SOS Piet XL’ uit: 4 exclusieve recepten die je zondag op het menu kan zetten voor moederdag (12/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een succesvolle herneming van de SOS Piet-reeks op VTM brengt chef Piet Huysentruyt de beste recepten uit het seizoen ook opnieuw samen in een ‘SOS Piet XL’-boek. Nog geen inspiratie voor moederdag? Dan ben je misschien iets met deze 4 exclusieve recepten uit het nieuwe boek van de HLN-chef. Van een volledig hoofdgerecht tot dessert: hiermee scoor je zondag! [naar artikel]


7. “Zo vermijd je stress in de keuken én aan de feesttafel”: 3 exclusieve HLN-feestmenu’s van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari & Jelle Beeckman (08/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]


8. Exclusieve voorpublicatie uit biografie Frank Vandenbroucke: de verzwegen zelfmoordpoging (18/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Geen wielerleven dat meer besproken werd dan dat van Frank Vandenbroucke:de hoogtes, de diepe dalen en zijn dood in Senegal, op 12 oktober 2009. VDB was amper 34. Maandag wordt in Ploegsteert de ultieme biografie van het godenkind voorgesteld. Vandaag brengen we exclusief een voorpublicatie. [naar artikel]


9. Over klappen bij Lille en Hamburgate bij de Duivels: exclusieve voorpublicatie uit de biografie van Eden Hazard (27/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Eden Hazard eindigt op 3 december wellicht in de top drie van de Gouden Bal, de officiële trofee voor de beste voetballer ter wereld. Geen enkele Belg deed hem dat dan ooit voor. Maar de nu 27-jarige balkunstenaar is niet zonder slag of stoot op dit hoge niveau geraakt. Dat hij talent had, wist iedereen. Maar zijn speelse natuur leek even zijn ‘Grote Doorbraak’ in de weg te staan. Sportjournalist Frank Van de Winkel schreef een boek waarin haarfijn uit de doeken wordt gedaan hoe de speelvogel van weleer uitgroeide tot absolute wereldtop. In een voorpublicatie van de biografie ‘Eden Hazard, tussen de lijnen’ blikken we terug op zijn eerste stappen in de A-kern van Lille OSC en het befaamde hamburgerincident bij de Rode Duivels. [naar artikel]


10. Over klappen bij Lille en ‘burgergate’ bij de Duivels: Exclusieve voorpublicatie uit de biografie van Eden Hazard (27/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Eden Hazard eindigt op 3 december wellicht in de top drie van de Gouden Bal, de officiële trofee voor de beste voetballer ter wereld. Geen enkele Belg deed hem dat dan ooit voor. Maar de nu 27-jarige balkunstenaar is niet zonder slag of stoot op dit hoge niveau geraakt. Dat hij talent had, wist iedereen. Maar zijn speelse natuur leek even zijn ‘Grote Doorbraak’ in de weg te staan. Sportjournalist Frank Van de Winkel schreef een boek waarin haarfijn uit de doeken wordt gedaan hoe de speelvogel van weleer uitgroeide tot absolute wereldtop. In een voorpublicatie van de biografie ‘Eden Hazard, tussen de lijnen’ blikken we terug op zijn eerste stappen in de A-kern van Lille OSC en het befaamde hamburgerincident bij de Rode Duivels. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!