HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek. [naar artikel]
HLN-chef Piet Huysentruyt wordt 60 dit jaar: dat viert hij met een nieuw seizoen van 'SOS Piet’ op VTM én met maar liefst twee nieuwe boeken. In ‘Ongezouten’ en ‘Gepeperd’ geeft hij een exclusieve inkijk in zijn leven als chef en deelt hij zijn grote verzameling aan recepten. “Ik voelde mij vaak een vernieuwer die geen erkenning meer kreeg”, vertelt hij aan HLN Eten. We spraken hem over zijn culinaire biografie en delen drie recepten uit zijn boek. [naar artikel]
Piet Huysentruyt werkt momenteel een wereldtournee af met zijn restaurant Likoké. Een langgerekte ode aan zijn vader met als slotstuk het... [naar artikel]
Na Bali doet Piet Huysentruyt met zijn ‘Likoké On Tour’ Singapore aan. Hij kookt er samen met de wereldbekend kok Andre Chiang van restaurant... [naar artikel]
Na succesvolle passages in Kortrijk, Japan, Bali en Singapore zijn Piet Huysentruyt en zijn keukenteam in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek aan het... [naar artikel]
Na een succesvolle herneming van de SOS Piet-reeks op VTM brengt chef Piet Huysentruyt de beste recepten uit het seizoen ook opnieuw samen in een ‘SOS Piet XL’-boek. Nog geen inspiratie voor moederdag? Dan ben je misschien iets met deze 4 exclusieve recepten uit het nieuwe boek van de HLN-chef. Van een volledig hoofdgerecht tot dessert: hiermee scoor je zondag! [naar artikel]
Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]
Geen wielerleven dat meer besproken werd dan dat van Frank Vandenbroucke:de hoogtes, de diepe dalen en zijn dood in Senegal, op 12 oktober 2009. VDB was amper 34. Maandag wordt in Ploegsteert de ultieme biografie van het godenkind voorgesteld. Vandaag brengen we exclusief een voorpublicatie. [naar artikel]
Eden Hazard eindigt op 3 december wellicht in de top drie van de Gouden Bal, de officiële trofee voor de beste voetballer ter wereld. Geen enkele Belg deed hem dat dan ooit voor. Maar de nu 27-jarige balkunstenaar is niet zonder slag of stoot op dit hoge niveau geraakt. Dat hij talent had, wist iedereen. Maar zijn speelse natuur leek even zijn ‘Grote Doorbraak’ in de weg te staan. Sportjournalist Frank Van de Winkel schreef een boek waarin haarfijn uit de doeken wordt gedaan hoe de speelvogel van weleer uitgroeide tot absolute wereldtop. In een voorpublicatie van de biografie ‘Eden Hazard, tussen de lijnen’ blikken we terug op zijn eerste stappen in de A-kern van Lille OSC en het befaamde hamburgerincident bij de Rode Duivels. [naar artikel]
Eden Hazard eindigt op 3 december wellicht in de top drie van de Gouden Bal, de officiële trofee voor de beste voetballer ter wereld. Geen enkele Belg deed hem dat dan ooit voor. Maar de nu 27-jarige balkunstenaar is niet zonder slag of stoot op dit hoge niveau geraakt. Dat hij talent had, wist iedereen. Maar zijn speelse natuur leek even zijn ‘Grote Doorbraak’ in de weg te staan. Sportjournalist Frank Van de Winkel schreef een boek waarin haarfijn uit de doeken wordt gedaan hoe de speelvogel van weleer uitgroeide tot absolute wereldtop. In een voorpublicatie van de biografie ‘Eden Hazard, tussen de lijnen’ blikken we terug op zijn eerste stappen in de A-kern van Lille OSC en het befaamde hamburgerincident bij de Rode Duivels. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.