Varkenshouders zijn geschokt door de beelden uit het slachthuis van Tielt. Want het kan ook anders, zeggen ze. Zo zijn er ook boeren die alles zelf doen: ze kweken de dieren, brengen ze zelf naar het slachthuis en versnijden het vlees. Want hoe beter je een dier behandelt, hoe beter ook het vlees, klinkt het. [naar artikel]
Wil je de beste kwaliteit van rundvlees, dan ga je het best naar de zelfstandige slager. Dat blijkt uit een onderzoek van consumentenorganisatie Test Aankoop. Opvallend: biologisch vlees is niet per se lekkerder en gezonder, maar kent dan weer andere voordelen. Om te weten waar de consument het best zijn stuk rundvlees kan kopen, kocht […] Het bericht Biovlees is niet per se gezonder en lekkerder dan vlees van de slager verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Eco-ondernemer Louis De Jaeger (27) roept op tot een voedselrevolutie. Want ‘we eten ons dood’, zo stelt zijn uitdagende boek. ‘Pesticiden, bodemuitputting en kunstmest schaden ons lichaam en de toekomst’, concludeert hij. [naar artikel]
Varkenshouders zijn geschokt door de beelden uit het slachthuis van Tielt. Want het kan ook anders, zeggen ze. Zo zijn er ook boeren die alles [naar artikel]
De federale regering zou ongeveer een miljoen euro vrijmaken voor schadevergoedingen voor boeren die varkens hebben moeten slachten om de... [naar artikel]
De federale regering zou ongeveer een miljoen euro vrijmaken voor schadevergoedingen voor boeren die varkens hebben moeten slachten om de verspreiding van de Afrikaanse varkenspest tegen te gaan. Die schadevergoeding zou er nog komen voor het einde van het jaar, zo wenst minister van Landbouw Denis Ducarme. Dat schrijft L’Avenir vandaag. Volgens de krant zou […] Het bericht Tot een miljoen euro schadevergoeding voor varkenshouders verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.