29/10/2022 - 23:49
"Inter heeft in eigen huis geen steek laten vallen tegen Samdoria. De Nerazzurri waren al voor de rust klaar dankzij doelpunten van De Vrij en Barella. Na de pauze zette Correa de 3-0-eindcijfers nog op het bord. Lukaku kreeg iets meer dan twintig minuten op zich te tonen, maar kon niet scoren."

1. Invaller Romelu Lukaku kan niet scoren in makkelijke zege van Inter tegen Sampdoria (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Inter heeft in eigen huis geen steek laten vallen tegen Samdoria. De Nerazzurri waren al voor de rust klaar dankzij doelpunten van De Vrij en Barella. Na de pauze zette Correa de 3-0-eindcijfers nog op het bord. Lukaku kreeg iets meer dan twintig minuten op zich te tonen, maar kon niet scoren. [naar artikel]

2. Invaller Romelu Lukaku kan deze keer niet scoren voor Inter, dat wel eenvoudig afrekent met Sampdoria (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Inter heeft op eigen veld al bij al makkelijk gewonnen van Sampdoria. Na doelpunten van De Vrij, Barella en Correa werd het 3-0. Romelu Lukaku mocht 20 minuten voor tijd invallen. [naar artikel]

3. Het statement dat hij wilde maken: de goal van Romelu Lukaku tegen Sampdoria was er één met een enorme symboliek (22/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Op de knie, vuistje in de lucht. Het was het statement dat ‘Big Rom’ wilde maken. ‘Black Lives Matter.’ Voor een activist als hij des te meer. Zijn... [naar artikel]

4. Football Talk. Krijgt Romelu Lukaku rust tegen Sampdoria? (05/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

De kans bestaat dat Romelu Lukaku morgen rust krijgt in de competitiewedstrijd van Inter tegen Sampdoria. De aanvalsleider is niet geblesseerd, maar trainde toch ook niet voluit met de groep. Nog een reden waarom Antonio Conte onze landgenoot wellicht rust gunt: komende zondag staat de confrontatie met AS Roma op het programma. Inter is in de Serie A met 36 punten voorlopig tweede achter AC Milan (37 punten), de Romeinen volgen als derde met 30 eenheden. [naar artikel]

5. Handspel speelt hoofdrol in knotsgek begin tussen Sampdoria en Inter, vervanger Romelu Lukaku mist penalty (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Inter is met 2-1 onderuit gegaan op het veld van Sampdoria en verspeelde daardoor de kans om aan de leiding te komen in de Serie A. De ploeg van Romelu Lukaku kon nochtans snel op voorsprong komen dankzij een penalty, maar in afwezigheid van de Rode Duivel miste vervanger Alexis Sanchez de elfmeter. Aan de overkant scoorde Sampdoria wel een penalty. De thuisploeg gaf de voorsprong niet meer uit handen. [naar artikel]

6. LIVE (20u45). Verschijnt Romelu Lukaku aan de aftrap tegen Sampdoria? (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 20u45 • San Siro • Breidt Lukaku een vervolg aan zijn goal tegen Plzen in de Champions League? [naar artikel]

7. LIVE. Romelu Lukaku begint ook tegen Sampdoria nog op de bank (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Romelu Lukaku begint ook tegen Sampdoria nog op de bank bij Inter, dat halfweg de eerste helft op voorsprong komt (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Romelu Lukaku begint ook tegen Sampdoria nog op de bank bij Inter, dat voor rust al zegezeker lijkt (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Romelu Lukaku begint ook tegen Sampdoria nog op de bank bij Inter, dat na één helft al zegezeker lijkt (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)