Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Russische militaire leiders ‘bespraken gebruik van tactische kernwapens’

02/11/2022 - 11:18
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Russische militaire leiders ‘bespraken gebruik van tactische kernwapens’ (02/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. “Russische militaire leiders bespraken wel degelijk het gebruik van kernwapens in Oekraïne” (02/11/2022 - Express)

Russische militaire leiders hebben onlangs wel degelijk besproken wanneer en hoe Moskou een tactisch kernwapen in Oekraïne zou kunnen gebruiken, heeft The New York Times vernomen bij verschillende hoge Amerikaanse functionarissen. Poetin zou wel niet hebben deelgenomen aan die gesprekken. Maar het feit dat hoge Russische militaire leiders de discussies voerden, verontrust de regering-Biden omdat […] [naar artikel]


3. Live - Russische militaire leiders bespraken inzet van tactisch kernwapen • Amerikaanse veiligheidsraad: ‘Zeer verontrustend’ (02/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Tsjetsjeense dictator pleit voor inzet tactische kernwapens • Herovering Lyman lijkt definitief na Russische terugtrekking (01/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Russische historicus: “Poetin heeft kort na het begin van de oorlog voorgesteld om tactische kernwapens te gebruiken” (28/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Vladimir Poetin heeft een paar dagen na het begin van de oorlog in Oekraïne voorgesteld om tactische kernwapens te gebruiken. Dat zegt de Russische historicus en politiek analist Valery Solovei, die eerder ook al beweerde dat de Russische president overleden is. [naar artikel]


6. Russische historicus: “Poetin stelde gebruik tactische kernwapens voor, kort na begin van oorlog” (28/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Vladimir Poetin heeft een paar dagen na het begin van de oorlog in Oekraïne voorgesteld om tactische kernwapens te gebruiken. Dat zegt de Russische historicus en politiek analist Valery Solovei, die eerder ook al beweerde dat de Russische president overleden is. [naar artikel]


7. Biden en Zelensky bespraken mogelijke Russische invasie in Oekraïne … en ze waren het oneens over de timing (28/01/2022 - Express)

De Amerikaanse en de Oekraïense presidenten hebben donderdag de Russische dreiging voor Oekraïne besproken. Het is duidelijk dat Joe Biden’s angsten acuter zijn dan die van Volodymyr Zelensky. Volgens Axios, die zich kon baseren op de getuigenis van mensen die de bespreking bijwoonden, waren de twee mannen het oneens over het “imminente” karakter van de […] [naar artikel]


8. Duitse inlichtingendiensten: "Russische troepen bespraken gebeurtenissen die mogelijk verwijzen naar Boetsja" (08/04/2022 - VRT NWS)

De Duitse inlichtingendiensten hebben radioberichten van Russische troepen onderschept waarin ze lijken te verwijzen naar gruweldaden in Oekraïne. Mogelijk speelden die zich af in de stad Boetsja, waar eerder deze week schokkende beelden gemaakt werden. Dat schrijft de Duitse krant Der Spiegel. Duitse parlementsleden zouden eerder deze week ingelicht zijn over de inhoud van die radioberichten. [naar artikel]


9. Live - Oekraïne. Russische en Amerikaanse ministers van Defensie bespraken conflict in Oekraïne (21/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Oekraïne. Von der Leyen belooft Oekraïne 18 miljard EU-steun in 2023 • Russische en Amerikaanse ministers van Defensie bespraken conflict in Oekraïne (21/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!