05/11/2022 - 18:08
"Bayern München heeft zaterdagnamiddag op de dertiende speeldag van de Bundesliga niets laten liggen op het terrein van Hertha Berlijn. De Rekordmeister won na een spektakelstuk in de eerste helft met 2-3."

1. Doelpunt van Rode Duivel Dodi Lukebakio kan nederlaag Hertha Berlijn tegen Bayern München niet verhinderen (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft zaterdagnamiddag op de dertiende speeldag van de Bundesliga niets laten liggen op het terrein van Hertha Berlijn. De Rekordmeister won na een spektakelstuk in de eerste helft met 2-3. [naar artikel]

2. Een nederlaag voor gretige Lukebakio en Sevilla in Barcelona: uitgerekend Ramos bezorgt Barça driepunter met eigen doelpunt (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen glansrol voor Dodi Lukebakio op bezoek bij Barcelona. De Rode Duivel maakte wel een goede indruk, maar kwam niet tot scoren. Sergio Ramos bezorgde Barcelona in het slotkwartier de zege met een eigen doelpunt. Dat tot groot jolijt van de Catalaanse fans. [naar artikel]

3. Werder Bremen dient Lukebakio en Hertha Berlijn in slotfase nederlaag toe (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Dodi Lukebakio en Hertha Berlijn hebben vrijdag op de twaalfde speeldag van de Bundesliga een 1-0 nederlaag geleden tegen Werder Bremen. De ploeg van de Rode Duivel leek af te stevenen op een scoreloos gelijkspel, maar matchwinnaar Niclas Fullkrug (85.) hield voor Bremen de punten thuis met een laat doelpunt. [naar artikel]

4. Klimaatactivisten verhinderen doorgang hulpverleners in Berlijn: politie start onderzoek (01/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Duitse politie is een onderzoek gestart naar twee klimaatactivisten. Ze maakten deel uit van een groep demonstranten die gisteren in Berlijn manifesteerde voor het klimaat. Maar door hun actie konden de hulpdiensten te traag tussenkomen na een zwaar verkeersongeval. [naar artikel]

5. “Klimaatactivisten verhinderen doorgang voor hulpdiensten nadat fietser overreden wordt in Berlijn”: politie start onderzoek (01/11/2022 - Het Belang van Limburg)

De Duitse politie is een onderzoek gestart naar twee klimaatactivisten. Ze maakten deel uit van een groep demonstranten die maandag in Berlijn manifesteerde voor het klimaat. Maar door hun actie konden de hulpdiensten te traag tussenkomen na een zwaar verkeersongeval. [naar artikel]

6. Doelpunt van Lukebakio levert Dusseldorf deze keer geen punten op (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Fortuna Dusseldorf heeft vrijdag de veertiende speeldag in de Duitse Bundesliga ingezet met een 3-1 nederlaag op bezoek bij Werder Bremen. Dodi Lukebakio (43.) scoorde op slag na rust de gelijkmaker vanaf de stip, maar na de pauze moesten de bezoekers alsnog het onderspit delven. [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Doelpunt van Lukebakio levert Dusseldorf geen punten op (07/12/2018 - Metro)

Fortuna Dusseldorf heeft vrijdag de veertiende speeldag in de Duitse Bundesliga ingezet met een 3-1 nederlaag op bezoek bij Werder Bremen. Dodi Lukebakio (43.) scoorde op slag na rust de gelijkmaker vanaf de stip, maar na de pauze moesten de bezoekers alsnog het onderspit delven. In een aangenaam kijkstuk brak de thuisploeg na 20 minuten […] Het bericht Belgen in het buitenland – Doelpunt van Lukebakio levert Dusseldorf geen punten op verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Doelpunt van Lukebakio volstaat niet voor Düsseldorf (20/04/2019 - Metro)

Fortuna Düsseldorf is vandaag op de dertigste speeldag in de Bundesliga met 3-1 onderuit gegaan op het veld van Mainz. Dodi Lukebakio bracht de bezoekers met zijn veertiende treffer van het seizoen langszij, maar de thuisploeg pakte de drie punten en verzekerde zich zo van het behoud. Mateta zette Mainz al in de eerste minuut […] Het bericht Doelpunt van Lukebakio volstaat niet voor Düsseldorf verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Football Talk buitenland. Hazard Speler van het Jaar in Engeland? - Doelpunt Lukebakio volstaat niet - Neymar fit voor titelmatch tegen Monaco (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Fortuna Düsseldorf is vandaag op de dertigste speeldag in de Bundesliga met 3-1 onderuit gegaan op het veld van Mainz. Dodi Lukebakio bracht de... [naar artikel]