Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Twee kinderen blijven als wees achter na ongeval met lid Speciale Eenheden op E40: papa en baby overleden, mama hersendood

10/11/2022 - 10:27
"Na het dramatisch ongeval op de E40 van maandagmiddag blijven twee jonge kinderen als wees achter. Papa Marcelin (48) en zijn baby van vier maanden overleden aan verwondingen. Moeder Thérèse (36) is hersendood verklaard. Een van de achterblijvende kinderen raakte gewond bij het ongeval. Een lid van de Speciale Eenheden was betrokken bij de aanrijding. Dat meldt Sudinfo."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ongeval met lid Speciale Eenheden op E40 laat twee kinderen achter: baby en papa overleden, mama hersendood (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na het dramatisch ongeval op de E40 van maandagmiddag blijven twee jonge kinderen als wees achter. Papa Marcelin (48) en baby (4 maanden) overleden aan verwondingen. Moeder Thérèse (36) is hersendood verklaard. Een van de achterblijvende kinderen raakte gewond bij het ongeval. Een lid van de Speciale Eenheden was betrokken bij de aanrijding. Dat meldt Sudinfo. [naar artikel]


2. Twee kinderen blijven als wees achter na ongeval met lid Speciale Eenheden op E40: papa en baby overleden, mama hersendood (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na het dramatisch ongeval op de E40 van maandagmiddag blijven twee jonge kinderen als wees achter. Papa Marcelin (48) en zijn baby van vier maanden overleden aan verwondingen. Moeder Thérèse (36) is hersendood verklaard. Een van de achterblijvende kinderen raakte gewond bij het ongeval. Een lid van de Speciale Eenheden was betrokken bij de aanrijding. Dat meldt Sudinfo. [naar artikel]


3. Dramatisch ongeval met lid Speciale Eenheden laat kinderen als wees achter: vader op slag dood, moeder hersendood verklaard (10/11/2022 - Het Nieuwsblad)

Ze blijven als wees achter, twee jonge kindjes van een Kameroens gezin dat maandag betrokken raakte bij een dramatisch verkeersongeval in Evere. Vader Marcelin was op slag dood, moeder Thérèse is intussen hersendood verklaard en ook hun baby van 4 maanden stierf. Nog een ander kindje raakte gewond, een ander broertje zat op school. Een lid van de Speciale Eenheden van de federale politie, op pad met een opmerkelijk busje, kon een aanrijding niet vermijden. [naar artikel]


4. Agent van speciale eenheden overleden na huiszoeking in Charleroi, tweede agent en schutter in kritieke toestand (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Na agent van speciale eenheden ook verdachte overleden na huiszoeking Charleroi, tweede agent nog in kritieke toestand (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ▶ Na agent van speciale eenheden ook verdachte overleden na huiszoeking Charleroi - volg de persconferentie (18/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!